کد خبر:20926
پ

طرز تهیه بز برنج لرستان

بز برنج یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه مردم لرستان می باشد که بیشتر در مراسمات خود آن را تهیه و میل می کنند این غذای خوشمزه و لذیذ از گوشت و ادویه های معطر و زعفران و روغن حیوانی تهیه می شود.گوشت گوسفند همراه با روغن حیوانی اعلاء و پیاز و سیر این غذا […]

بز برنج یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه مردم لرستان می باشد که بیشتر در مراسمات خود آن را تهیه و میل می کنند این غذای خوشمزه و لذیذ از گوشت و ادویه های معطر و زعفران و روغن حیوانی تهیه می شود.گوشت گوسفند همراه با روغن حیوانی اعلاء و پیاز و سیر این غذا را محشره می کنه…تهیه این غذا بسیار راحت و ساده می باشد اگر تا امروز این غذای لذیذ را تهیه نکردید و هوس کردید آن را تهیه کنید با ما همراه باشید تا بصورت گام به گام طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم

مواد لازم بز برنج لرستانی:

  • گوشت گوسفندی نیم کیلو
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۴ تا ۵ حبه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  •  روغن حیوانی به مقدار لازم
  • آب جوش ۳ تا ۴ لیوان
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا ، دارچین ،زردجوبه ادویه کاری به مقدار لازم
  •  استاک یا عصاره ی گوشت ۱ عدد

 

مرحله اول در تهیه بز برنج:

پیاز-داغ-و-ادویه

  • در مرحله اول ابتدا پیاز ها را همراه با سیرها پوست بگیرید بشویید و سپس خرد کنید درون قابلمه بریزید روغن حیوانی را هم به بقیه مواد اضافه کنید و شروع به تفت دادن سیر و پیاز کنید.
  • بعد از اینکه پیازها و سیر تغییر رنگ دادن و طلایی شدن گوشت گوسفندی را که از قبل برش داده اید را به آن اضافه کنید چند دقیقه گوشت را با بقیه مواد تفت دهید تا گوشت گوسفندی تغییر رنگ دهد سپس همه ی ادویه ها را به ترتیب به گوشت اضافه کنید ۲ تا ۳ دقیقه گوشت را همراه با ادویه ها خوب تفت دهید
  • آبلیمو را همراه با استاک و آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت گوشت شما کامل بپزد و در نیم ساعت آخر هم زعفران را به بز برنج خود اضافه کنید تا جا بیو فتد در این جا شعله گاز را خیلی کم کنید
  • در اینجا چون من استاک را به این غذا اضافه کردم نمک را حذف می کنم چرا که اگر هم استاک و هم نمک بزنیم باعث شور شدن این غذا میشود
  • این غذای خوشمزه را با برنج زعفرانی معطر میل کنید…

نکات تکمیلی بز برنج لرستان

  • حتما برای تفت دادن گوشت و پیاز از روغن حیوانی استفاده کنید اگر در دسترس نداشتین از کره استفاده کنید
  •  استاک را می توانید حذف کنید ولی باعث می شود غذای شما بیشتر خوشمزه شود
  •  اگر استاک را اضافه کردید نمک به بز برنج خود نزنید چرا که استاک خودش نمکش مناسب می باشد.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری