پ

طرز تهیه املت اسفناج

آشنایی با خواص املت اسفناج یکی از غذاهای بسیار مقوی و سرشار از ویتامین برای همۀ ما مخصوصاً بچه ها املت اسفناج است.این غذا را معمولاً بیشتر در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می دهند.همان طور که می دانید اسفناج یک غذای فوق العاده است. این ماده با مواد مغذی موجود در یک بسته کم […]

آشنایی با خواص املت اسفناج

یکی از غذاهای بسیار مقوی و سرشار از ویتامین برای همۀ ما مخصوصاً بچه ها املت اسفناج است.این غذا را معمولاً بیشتر در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می دهند.همان طور که می دانید اسفناج یک غذای فوق العاده است. این ماده با مواد مغذی موجود در یک بسته کم کالری بارگذاری می شود. سبزیجات تیره و برگ مانند اسفناج برای سلامتی پوست ، مو و استخوان اهمیت دارد. آنها همچنین پروتئین ، آهن ، ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کنند. این غذای مقوی برای رشد استخوان و سلامتی پوست به دلیل حضور اسفناج ، شیر و تخم مرغ بسیار مفید می باشد.به دلیل اینکه بچه ها علاقه ی زیادی به اسفناج ندارند ما با استفاده از یک ترفند زیرکانه با آموزش یک املت خوشمزه می توانیم برای بچه ها هم یک صبحانه بی نظیر و هم شیر و اسفناج و البته تخم مرغ را به خورد بچه ها با این غذای خوشمزه بدهیم .

اسفناج

[irp posts=”8351″ name=”فواید و ارزش غذایی بالایی اسفناج”]

مواد لازم برای آماده سازی املت اسفناج

این مواد برای پخت املت اسفناج برای ۴ نفر کافی می باشد.

  1. اسفناج نیم کیلو
  2. تخم مرغ ۳ عدد
  3. کره ۲ قاشق غذا خوری
  4. شیر یک لیوان
  5. گوجه فرنگی یک عدد بزرگ
  6. نمک ، فلفل قرمز و سیاه،آویشن به مقدار دلخواه
  7. پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
  8. آب نصف یک استکان کوچک

املت-اسفناج

طرز تهیه املت اسفناج

  • برای تهیه املت اگر بتوانید از اسفناج تازه استفاده کنید بسیار عالی می شود.
  • ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و ساقه های فرسوده و سفت آن را از برگ جدا می کنیم.
  • سپس برگ های پاک شده را در داخل یک ظرف مناسب ریخته و روی آنها را از آب پر می کنیم تا اگر گل و لای روی اسفناج ها است پاک شود.
  •  سعی کنید اسفناج ها را چند دقیقه ای داخل آب بگذارید تا بماند و کامل اسفناج ها پاک شود.
  • بعد از حدود یک ربع اسفناج ها را آبکشی می کنیم و می گذاریم در داخل صافی بماند تا آب آنها گرفته شود.
  • بعد از اینکه آب اسفناج ها گرفته شد آنها را روی یک تخته  سبزی خرد کن می ریزیم و با چاق به صورت درشت و مرتب خرد می کنیم.
  • بعد از آماده کردن اسفناج ها به سراغ گوجه فرنگی می رویم .
  • بعد از شستن گوجه آن را به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
  • یک ظرف مناسب طبخ املت تهیه می کنیم و آن را روی شعله قرار می دهیم تا گرم شود.
  • بعد از گرم شدن ظرف یک قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه می کنیم.
  • بعد از آن که کره از حالت جامدی در آمد اسفناج های خرد شده را اضافه می کنیم.
  • سپس گوجه نگینی شده را اضافه می کنیم.
  • بعد از اضافه کردن گوجه نوبت ادویجات می رسد نمک، فلفل قرمز و سیاه،و آویشن را اضافه می کنیم و مقداری مواد را هم می زنیم.
  • در آخر مقدار کمی آب به مواد اضافه می کنیم تا اسفناج و گوجه خوب با هم بپزد و در ظرف را می گذاریم.
  • در مرحله ای بد به سراغ تخم مرغ و شیر می رویم .
  • مجدد ظرف دیگری را روی شعله می گذاریم و یک قاشق غذا خوری کره داخل ظرف می ریزیم تا کره گرم شود
  • سه عدد تخم مرغ را در داخل ظرف مناسب می شکنیم و از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن می شویم.
  • سپس تخم مرغ ها را با یک چنگال هم می زنیم تا خوب زره و سفیده با هم مخلوط و یکدست شوند.
  • در ادامه یک لیوان شیر را هم کمکم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم زمان هم می زنیم تا با هم میکس شوند.
  • بعد از مخلوط شدن مواد باهم آنها را به کره ای گرم شده اضافه می کنیم و میگذاریم تاتخم مرغ و شیر خود را بگیرند و کمی سفت شوند.
  • بعد از اینکه تخم مرغ و شیر کمی سفت شدن اسفناج و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم که املت ما خوب جا بیفتد.
  • بعد از آماده شدن املت اسفناج آن را داخلیک ظرف مناسب می ریزیم و آن را با برگ اسفناج و گوجه به زیبایی تزیین می کنیم
  • امیدوارم این صبحانه خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید نوش جان.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری