پ

ساندویچی و اغذیه فروشی | سرمایه لازم برای راه اندازی و حاشیه سود آن

شغل ساندویچی یا همان اغذیه فروشی یکی از مشاغلی است که فروش خوبی دارد و نیاز به سرمایه زیادی ندارد(البته در ابتدای کار) شغل ساندویچی یا همان اغذیه فروشی طرفداران مخصوص خود را دارد اگر بتوانید در این شغل خلاقیت به خرج دهید مطمئن باشید میتوانید درآمد خوبی کسب کنید. با ما همراه باشید تا […]

شغل ساندویچی یا همان اغذیه فروشی یکی از مشاغلی است که فروش خوبی دارد و نیاز به سرمایه زیادی ندارد(البته در ابتدای کار) شغل ساندویچی یا همان اغذیه فروشی طرفداران مخصوص خود را دارد اگر بتوانید در این شغل خلاقیت به خرج دهید مطمئن باشید میتوانید درآمد خوبی کسب کنید. با ما همراه باشید تا بیشتر با این شغل آشنا شویم.ی

سرمایه لازم برای ساندویچی

یکی از خوبی های این شغل این است که در ابتدای کار سرمایه زیادی نمی‌خواهد اما اگر رفته رفته کار شما رو به بهبودی باشد مسلماً باید سرمایه بیشتری را صرف مغازه خود کنید.

 

حداقل متراژ ساندویچی

برای شروع این کار بهتر است ابتدا یک مغازه متراژ پایین حدوداً ۵۰ متری را انتخاب کنید.

رهن و اجاره مغازه بستگی به شهر و استان خود شما دارد اما اگر با یک مغازه‌ای که اجاره کمتری می‌گیرد شروع کنید بهتر است ؛زیرا تا زمانی که مغازه شما به قول معروف جا بیفتد زمان میبرد و ممکن است اوایل کار درآمد زیادی نداشته باشید.

 

سرمایه لازم برای تهیه تجهیزات ساندویچی

سرمایه مورد نیاز برای وسایل مورد استفاده درمغازه حدوداً ۱۵ الی ۲۰ میلیون تومان می‌باشد.

دستگاه ها و ابزار آلات مورد نیاز:

دستگاه گازفر/ دستگاه گازفر فلافل/ دستگاه گاز فر چندکاره(فلافل،همبرگر،سوسیس،هات داگ)/ یخچال ایستاده مخصوص نوشیدنی/یخچال های ویترینی/یخچال فریزر/تاپینگ سبزیجات /تاپینگ ترشیجات/دستگاه سرخ کن سیب زمینی /دستگاه سرخ کن فرچیپس /دستگاه ذرت مکزیکی/اسنک ساز/دستگاه همبرگرزن دستی/دستگاه برگر ذغالی/دستگاه کباب ترکی/دستگاه مرغ بریانی/کاردک همبرگر/دستگاه هات داگ پز

 

گریل-چدنی-پخت-ساندویچ

محصولات مصرفی مورد نیاز:

فلافل/همبرگر/همبرگر مخصوص ۶۰ درصد/همبرگر مخصوص ٩۰ درصد/کباب لقمه/کالباس خشک/قارچ/پنیر پیتزا/پنیر ورقه‌ای/سوسیس آلمانی/سوسیس کوکتل/سوسیس بلغاری/سوسیس بندری/هات داگ/هات داگ پنیری/تخم مرغ/ژامبون/جگر/گوشت/مرغ/سالاد الویه

شما میتوانید همه این دستگاه ها و محصولات غذایی در مغازه خود در صورت نیاز مورد استفاده قرار دهید.

 

 

توصیه هایی برای تهیه تجهیزات شغل ساندویجی

سعی کنید وسایل مورد نیاز اعم از گازفر ، ساندویچ پز ،دستگاه سرخ کردن سیب زمینی،تاپینگ سبزیجات و ترشی جات (کاسه هایی که خیارشور گوجه ترشیجات سبزیجات و… را داخل آن قرار می‌دهند تا مشتری به دلخواه خود از هرکدام را که خواست بردارد) را به صورت دسته دوم خریداری کنید زیرا هم قیمت پایین تری دارند هم کاری که کالای دسته اول برای شما انجام میدهد کالای دسته دوم نیز انجام می‌دهد.

اما دستگاه های مانند یخچال را حتما به صورت آکبند خریداری کنید زیرا اگر دسته دوم بخرید ممکن است یخچال دارای نشتی باشد و گاز خارج کنید که این امر باعث فاسد شدن مواد غذایی که در یخچال نگهداری می‌کنید می‌شود.

 

 

 

توصیه هایی در مورد دکوراسیون مغازه اغذیه فروشی

دکور و تبلیغات در مغازه شما تاثیرات فراوانی دارد . رنگ آمیزی مغازه یا استفاده از کاغذ دیواری مناسب ،میز و صندلی های شیک و جوان پسند حتی برای جذابیت شغل شما میتوانید از دستمال کاغذی های برند دربازکن نوشابه مدل دار و شیک،نوشیدنی های برند و مارک دار و حتی محصولات خوارکی برند استفاده کنید .

سرمایه ای را که برای خرج دکوراسیون داخلی میکنید حتما بر روی جذب مشتریان تاثیر فراوانی دارد.قیمتی که باید برای دکوراسیون مغازه ساندویجی بپردازید به نوع دکور ، المان های استفاده شده در آن و مساحت مغازه دارد که حداقل از ۴ میلیون تا ۴۰ میلیون تومان متغیر است.

توصیه می شود در صورتی برای دکوراسیون مغازه خود بودجه بالا در نظر بگیرید که مغازه را برای مدت طولانی رهن و اجاره کرده باشید و حتماً مکان احداث مغازه اغذیه فروشی نیز از ترافیک پای بالایی برخوردار باشد تا هم بیشتر در معرض دید بوده و جذب مشتری بیشتری کند و هم بازگشت سرمایه آسانی داشته باشد.

 دکوراسیون-فست-فود.

سرمایه انسانی مورد نیاز برای ساندویچی

  • در اکثر مغازه های ساندویچی با متراژ پایین یک الی دو نفر کارگر می‌توانند کار کنند.
  • اما اگر قصد دارید مغازه ساندویچی شما متراژ بالای داشته باشد باید از چند کارگر یا همان نیروی انسانی استفاده کنید که دارای مهارت در زمینه ساندویچی باشند.
  • مهارت در کار ساندویچی خیلی مهم است خوشمزه بودن غذاها تزئینات غذایی همگی به کسی بستگی دارد که ساندویچ را تهیه می‌کند.
  • برخی از مغازه های ساندویچی یا همان اغذیه فروشی ساندویچ های مخصوص مغازه خود را دارند که دستور پخت آن را فقط آشپز یا همان ساندویچ زن میداند و این یک امتیاز مهم برای کسب درآمد است پس مهارت در کار خیلی مهم است.
  • در انتخاب نیرو های انسانی سعی کنید دقت داشته باشید زیرا نوع برخورد بامشتری ،شخصیت کارگر شما، تیپ کارگر شما ،مرتب بودن کارگر شما ،رعایت کردن بهداشت فردی کارگر همگی در جذب مشتری تاثیرات فراوانی دارد.

 

 

 

مهارت در کار ساندویچی

در این کار مهارت آشپزی و آشنایی با فوت و فن آشپزی حرف اول را میزند.

شما اگر با آشپزی کردن آشنایی داشته باشید و مهارت در این کار را داشته باشید می‌توانید با خلاقیت و خلق یک دستپخت عالی مشتریان بیشتری را سمت خود جذب کنید.

یا شما می‌توانید آشپزی را استخدام کنید که با مهارت و فوت و فن های ساندویچی آشنایی داشته باشد. در سطرهای بالا گفتیم که برخی مغازه های ساندویچی هستند به علت وجود مهارت و خلاقیت در کار باعث شده‌اند خود ساندویچ تازه‌ای خلق کنند که مشتریان زیادی را به سمت خود جذب کنند.شما میتوانید مهارت آشپزی را در همین سایت دنبال کنید و بیشتر با فوت و فن های ساندویچی و طرز تهیه انواع ساندویچ آشنا شوید.

 

بهترین مکان برای راه اندازی ساندویچی

  • موقعیت مکانی و فضای بیشتر در مغازه تاثیر فروانی برای راحتی مشتریان دارد. این موضوع را در خاطر داشته باشید که هدف اصلی شما باید رضایت حال مشتری باشد.
  • هرچه فضای داخل مغازه شما بازتر باشد و مسیر آمد و رفت برای مشتریان بیشتر باشد بهتر است؛ زیرا تنگی جا موجب آزار و اذیت میشود و طبیعتاً بخاطر تنگی جا مشتری از مغازه شما دفع میشود .
  • موقعیت مکانی شما نیز خیلی مهم است اگر در مسیرهای فرعی باشید در معرض دید مردم نیستید و شاید یکسال تا دوسال طول بکشید که اسم مغازه شما سرزبان ها بیفتد اما اگر مغازه شما در مکان های پر تردد شهر باشد یا مرکز اصلی شهر یا همان بازار اصلی شهر باشد باعث میشود زودتر مردم با مغازه شما آشنا شوند.
  • مسیر های فرعی یا محله ها مشتریان زیادی را برای شما جذب نمیکند مگر کسانی که در آن محدوده زندگی کنند از شما محصولی را خریداری کنند.
  • اما اگر در مسیر اصلی باشد مردم به آسانی میتوانند به مغازه شما دسترسی داشته باشند،و به نوعی از همه مردم شهر یا استان خود میتوانید مشتری داشته باشید.
  • اگرشهر شما محل تردد ماشین های مسافربری یا ترانزیتی است میتوانید در کنار پمپ بنزین ها که مکان خوبی برای دایر کردن مغازه ساندویچی شما خواهد بود استفاده کنید و در طول روز نیز مشتریان فراوانی از طریق مسافرت های روزمره برای شما می‌آید.

 

راه های مختلف کسب درآمد از ساندویچی

  • شما در کنار فروش انواع ساندویچ میتوانید برای درآمد و سود بیشتر از حاشیه سود شغل خود استفاده کنید.
  • برای مثال با استفاده از پیک موتوری و ارسال مواد غذایی به سراسر شهر خود یا منطقه زندگی خود میتوانید مشتری بیشتری برای مغازه خود جذب کنید.
  • یا در خود مغازه در کنار فروش انواع ساندویچ، نیز میتوانید مواد غذایی آماده یا نیمه آماده را به فروش برسانید مثل تن ماهی ,انواع کنسروها ,انواع سالادهای الویه ,فلافل نیمه آماده, انواع خورشت های نیمه آماده, انواع نودل ها, انواع سوپ, انواع آش نیمه آماده,انواع کوکو,انواع مختلف کتلت ها که فروش خوبی هم دارند.
  • یکی دیگر از راه های حاشیه سود شغل شما یعنی ساندویچی این است که در کنار فروش اغذیه ،نوشیدنی‌های مختلف را نیز به لیست فروش خود اضافه کنید.
  • انواع دلستر , انواع مختلف نوشابه , لیمونادها ,  انواع دوغ های پاستوریزه , انواع ماست های پاستوریزه(ماست و خیار,ماست و خامه و …)، چای کیسه ای و …
  • با اضافه کردن این محصولات به لیست فروش مغازه خود میتوانید سود چند برابری را برای خود به دست بیاورید.

 

 

 

ریسک‌ها و چالش‌های شغل ساندویچی

  • معطل ماندن مشتریان در انتظار سفارش های خود و به قولی دیر به راه انداختن مشتریان هم باعث نارضایتی آنها میشود و این نیز مسبب ورشکستگی کار شما میشود.
  • تنبل بودن افراد شما در به راه انداختن درخواست های مشتریان نیز باعث نارضایتی مشتریان میشود.
  • یکی از مهم ترین بخش های چالشی شغل ساندویچی رعایت بهداشت فردی کارگران و بهداشت مکان و موقعیت مغازه شما است.سعی کنید در تمام اوقات لیست فروش شما پر باشد،خالی بودن لیست مواد غذایی یا همان لیست فروش شما تاثیرات منفی بر روی رفتار مشتریان دارد یکی از مهم ترین مواردی که کیفیت کار شما را بالا میبرد همین امر است که لیست فروش شما هیچوقت خالی نباشد.
  • یکی دیگر از موارد مهمی که باعث ورشکستگی کار شما میشود انتخاب مکان نامناسب و موقعیت نامناسب محل شغل شماست به طور مثال یک مغازه ساندویچی اگر در مرکز شهر باشد مشتری بیشتری جذب میکند و بیشتر معرض دید مردم است تا اینکه یک مکان فرعی را انتخاب کنید و یا در محله کوچکی کسب درآمد کنید.
  • کیفیت مواد غذایی خیلی مهم است.اگر کیفیت موادغذایی شما پایین باشد نارضایتی مشتریان را به دنبال دارد.اگر از کالاهایی استفاده کنید که برند نباشند یا زود فاسد شوند باعث کاهش کیفیت کار شما میشود و به شما زیان میرسد و این امر نیز باعث ورشکستگی کار شما میشود.
  • رعایت کردن تمامی موارد ذکر شده امری بسیار مهم است و اگر هرکدام از این موارد را نادیده بگیرید احتمال ورشکستگی در شغلتان را بالا میبرد.

چالش-های-کسب-و-کار

ارتقا و رشد شغل ساندویچی

  • ارتقا و رشد کار شما بستگی به کیفیت کار شما و جذب مشتریان دارد. بالا بودن کیفیت مواد غذایی، کیفیت خدمت رسانی کارگران و سرعت عمل آنها در جواب به درخواست های مشتریان،تنوع در فروش مواد غذایی بالا بودن کیفیت تمامی این موارد بر رشد و ارتقا کار شما تاثیرات مثبتی دارد.
  • همچنین اگر بتوانید ساندویچی مخصوص مغازه خود را که دیگر مغازه های ساندویچی دستور پخت آنرا دردست نداشته باشند اختراع کنید و فقط مخصوص مغازه شما باشد این نیز باعث رشد و ارتقا کار شما میشود.
  • یکی دیگر از کارهایی که باعث رشد و ارتقا کار شما میشود دکور داخل مغازه و بیرون مغازه شما میباشد.
  • دکوراسیون و تزئینات داخل و خارج مغازه شما تاثیر فراوانی بر رشد و جذب مشتری دارد. سعی کنید وسایلی مانند: میز و صندلی , نمکدان , لیوان و حتی دستمال کاغذی های که بر روی میز مشتری میگذارید شیک باشد. زیرا مردم زیبایی مغازه و کالاهای شما را به خاطر می‌سپارند و همین امر باعث رشد کار شما و رشد مشتریان شما میشود.

 

روش های افزایش درآمد ساندویچی

  • بهترین روش برای افزایش درآمد تبلیغات است.تبلیغات مهم ترین بخش برای افزایش درآمد است. تبلیغات در فضای مجازی تاثیر زیادی دارد و ایجاد یک صفحه مجازی در اینستاگرام و تبلیغ محصولات خود باعث بهتر دیده شدن کار شما میشود.
  • تبلیغات انسانی نیز در کار شما خیلی مهم است،یعنی اگر کیفیت و خوشمزگی محصولات شما بالا باشد همین باعث میشود مشتریان شما با تعریف کردن از محصولات شما در جمع دوستان یا خانواده خود یک تبلیغ بدون هزینه را برای شما به انجام دهند.
  • نصب بنر در نزدیکی مغازه شما و یا حتی دیوار نوشته در کوچه و خیابان های اطراف مغازه شما تاثیرات خوبی را به همراه دارد.
  • یکی دیگر از روش های تبلیغاتی مغازه شما تولید پلاستیک و نایلون هایی با متن نوشته روی آن برای تبلیغ مغازه خود میتوان باشد به صورتی که اگر درخواست پیک داشتید و مجبور بودید غذاها و ساندویچ هایی که سفارش داده شده را داخل یک پلاستیک یا یک جعبه قرار دهید بر روی آن پلاستیک یا جعبه تبلیغ مغازه خود شما درج شده باشد.
  • یا در کنار سفارشات نیز کارت های تبلیغاتی کوچکی را به مشتریان خود بدهید.
  • جذاب بودن تبلیغات نوع رنگ آمیزی و عکس هایی که در تبلیغات استفاده میکنید تاثیر زیادی بر جذب مشتری دارد.

 

خرید محصولات مصرفی ساندویچی

  • سعی کنید از محصولات درجه یک برای پخت و پز ساندویچ های خود استفاده کنید مثلا روغن های بدون پالم و شفاف تاثیر زیادی بر خوشمزه بودن ساندویچ های شما دارد.
  • محصولاتی که در اختیار مشتری قرار میدهید اعم از انواع نوشیدنی ها یا ساندویچ های سعی کنید از کارخانه های معتبر و صاحب نام تهیه شود زیرا هم برند هستند و هم دارای کیفیت بالا .
  • مثلا اگر شما از نوشیدنی های پپسی یا کوکا استفاده کنید رضایت بیشتری به دنبال دارد تا اینکه از نوشیدنی استفاده کنید که برند نیست و طعم و مزه خوبی هم ندارد.همبرگر ها ،سوسیس،هات داگ و انواع ساندویچ های که به صورت نیمه آماده خریداری میکنید سس های تک نفره و … سعی کنید مستقیم از کارخانه سفارش بدهید.زیرا هم قیمت پایین تری دارند نسبت به فروشگاه های مواد غذایی هم تاریخ انقضای انها طولانی تر است.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری