کد خبر:11070
پ

طرز تهیه زیتون پرورده رودبار + نکاتی ناب خوشمزه کردن زیتون پرورده

یکی از مخلفات و چاشنی های سر سفره زیتون پرورده می باشد بخصوص در شهرهای شمالی کشور بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و ماهرانه زیتون پرورده تهیه می شود.زیتون پرورده را با هر غذایی می توانید میل نمود و بر سر سفره استفاده کرد و از طعم این چاشنی یا بهتر بگوییم ترشی لذت […]

یکی از مخلفات و چاشنی های سر سفره زیتون پرورده می باشد بخصوص در شهرهای شمالی کشور بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و ماهرانه زیتون پرورده تهیه می شود.زیتون پرورده را با هر غذایی می توانید میل نمود و بر سر سفره استفاده کرد و از طعم این چاشنی یا بهتر بگوییم ترشی لذت کامل را ببرید.غذاهای مانند کشک بادمجان ، خورش قیمه بادمجان و…..با زیتون پرورده طعمع فوق العاده ای دارند.با این وجود بیشتر افراد ، زیتون پرورده را از فروشگاهها و سوپرمارکت ها تهیه می کنند.اما اگر قصد دارید زیتون پرورده خود را در خانه تهیه کنید و یا از محل تولید زیتون پرورده درآمد داشته باشید ، این پست را تا انتها مورد مطالعه قرار دهید.

طرز تهیه زیتون پرورده رودبار

نکاتی که هنگام تهیه زیتون پرورده باید رعایت کنید:

چرا نباید از زیتون تلخ در تهیه زیتون پرورده استفاده کرد؟

  • سعی کنید در تهیه زیتون پرورده از زیتون تلخ استفاده نکنید اگر هم زیتون شما تا حدودی تلخ بود می توانید زیتون خود را چند مرتبه بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی زیتون شما گرفته شود.تلخی زیتون استفاده شده در تهیهی زیتون پرورده رودبار ، سبب تلخی و بدمزگی محصول نهایی شما می شود.

 

تاثیر گردو و انار در رنگ نهایی زیتون پرورده؟

  • اگر در زیتون پرورده از گردو بیشتر استفاده کنید رنگ زیتون پرورده ی شما روشن می باشد اما اگر از انار بیشتری در تهیه این چاشنی خوشمزه استفاده کنید رنگ زیتون پرورده ی شما تیره می شود شما باید به این نکته دقت داشته باشید.

برای تهیه زیتون پرورده از زیتون ریز استفاده کنیم یا زیتون درشت؟

  • در تهیه زیتون پرورده از زیتون های ریز بیشتر استفاده کنید چرا که زیتون ریز مزه ای فوق العاده و خوشمزه دارد.

 

چرا نباید در افزودنی های زیتون پرورده ، افراط کرد؟

  • زیتون پرورده مواد مخصوصی دارد که باید حتماً برای خوشمزگی این چاشنی از این مواد استفاده کرد و سعی شود مواد اضافه ای را به این چاشنی اضافه نکنید تا مزه ای اصلی آن تغییر نکند.

گیاه مخصوصی که به زیتون پرورده افزوده می شود

  • یکی از راهکار های استفاده از چوچاق استفاده از آن در غذا هایی چون سبزی پلو ماهی ، کوکو سبزی، زیتون پرورده و … می باشد . چوچاق را می توانید خشک کرده و به عنوان چاشنی در غذا استفاده کنید.
  • از انجایی که این سبزی فقط در منطقه ی شمال در دسترس است می توانید از ترکیب گشنیز و نعناع در این چاشنی استفاده کنید.

نحوه شناسایی زیتون تازه

  • شما می توانید برای فهمیدن این نکته زیتون را امتحان کنید یعنی آن را بخورید اگر زیر دندان شما زیتون نه زیاد سفت و نه زیاد شل باشد آن زیتون برای تهیه زیتون پرورده محشر می باشد و شما از این زیتون حتماً استفاده کنید.

 

مواد لازم در تهیه زیتون پرورده:

  1.  زیتون ۱ کیلو
  2.  سیر ۱ بوته
  3.  مغز گردوی چرخ شده ۱ پیمانه
  4.  رب انار ۱ پیمانه
  5.  سبزی معطر به مقدار لازم
  6.  دانه ی انار ترش در صورت تمایل نصف پیمانه
  7.  گلپر ساییده شده ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه زیتون پرورده فوری


مرحله اول در تهیه زیتون پرورده شرکتی

پاک-کردن-زیتون

نحوه خالی کردن زیتون

  • ابتدا هسته ی زیتون ها را جدا می کنیم و بعد آنها را می شوییم .
  • اگر زیتونهای شما تلخ بود آنها را چند بار بجوشانید و بعد آب زیتونها را خالی کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
  • اگر هم زیتونهای شما شور بود به مدت یک ساعت یا کمتر زیتون ها را داخل آب میگذاریم تاشوری آنها از بین برود.
  • بعد به سراغ سبزی های معطر می رویم و بعد از اینکه آنها را خوب شستشو دادیم خرد می کنیم یا می توانید سبزی ها را هم چرخ کنید بعد انار را هم چرخ می کنیم البته می توانید انار و سبزها را با هم چرخ کنید.

مرحله دوم طرز تهیه زیتون پرورده شمالی

زیتون-پرورده-رودبار

طرز تهیه زیتون پرورده چرخ کرده

  • در مرحله ی بعد آب زیتون ها را خالی می کنیم و آن را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و گردوی چرخ شده همراه با سبزی و گلپر و سیر را که از قبل کوبیدیم را درون ظرف زیتون می ریزیم.
  • بعد رب انار را هم به این مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را با استفاده از یک قاشق یا با دست تمیز مخلوط می کنیم تا مزه ی همه ی مواد با هم ترکیب شوند و خوش طعم و خوشمزه شود.
  • می توانید در این مرحله زیتون پرورده ی خود را کمی مزه کنید تا به شوری یا ترشی آن پی ببرید و براساس مزه ی آن کمی بیشتر رب انار یا آب انار را به آن اضافه کنید.

نگهداری از زیتون پرورده

برای نگهداری زیتون پرورده آن را در ظروف شیشه ای در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا دوره ماندگاری آن طولانی شود.

 

جلوگیری از کپک زدن زیتون پرورده

قبل از اینکه زیتون را به مخلوط تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد.

عرق-برگ-زیتون

خواص زیتون

نکاتی در مورد خواص زیتون:

  1.  زیتون باعث کاهش وزن می شود
  2.  باعث تسکین درد می شود
  3.  زیتون برای افراد مبتلا به آلرژی مفید می باشد
  4.  زیتون برای مو و پوست خیلی مفید و مناسب می باشد
  5.  زیتون مفید برای چشم ها
  6.  زیتون یکی از منابع بسیار مفید آهن می باشد
  7. در کل زیتون برای سلامتی تمام اعضای بدن مفید و مناسب می باشد و شما باید همیشه سعی کنید در سفره ی خود از آن استفاده کنید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری