پ

آموزش طرز تهیه خوراک کنگر ساده + نحوه پوره کردن کنگر

کنگر کوهی یکی از گیاهان خودرو در طبیعت است که بسیار پر خاصیت و مغذی می باشد این گیاه خودرو در فصل بهار و در ماههای فروردین و اردیبهشت می روید کنگر برای کسانی که بیماریهای فشار خون ، دیابت  و روماتیسم دارند و دارو شیمیایی مصرف می کند بسیار مناسب و مفید است زیرا […]

کنگر کوهی یکی از گیاهان خودرو در طبیعت است که بسیار پر خاصیت و مغذی می باشد این گیاه خودرو در فصل بهار و در ماههای فروردین و اردیبهشت می روید کنگر برای کسانی که بیماریهای فشار خون ، دیابت  و روماتیسم دارند و دارو شیمیایی مصرف می کند بسیار مناسب و مفید است زیرا مصرف کنگر برای این افراد به پاکسازی کبد آنها می پردازد و از صدمات احتمالی به کبد آنها جلوگیری می کند. ما در این مقاله تصمیم داریم طرز تهیه بورانی یا خوراک کنگر را برای شما عزیزان به صورت جامع توضیح دهیم پس تا آخر این مقاله با ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پوره کنگر

مواد لازم برای تهیه بورانی کنگر به تعداد ۴ نفر

  1. کنگر یک کیلو
  2. پیاز یک عدد متوسط
  3. نمک به مقدار لازم
  4. روغن یا کره به مقدار لازم
  5. زردچوبه ، ادویه کاری ، فلفل قرمز و سیاه به مقدار دلخواه
  6. آب دو فنجان کوچک

 

مواد-لازم-برای-خوراک-کنگر

زمان پخت کنگر

  • زمان پخت کنگر به نوع کنگر بستگی دارد اگر کنگر بزرگ و پیر باشد بین ۵۰ تا ۶۰ دقیقه و اگر کنگر کوچک و ریز یا باریک باشد زمان کمتری برای پخت لازم است.

مرحله اول طریق پاک کردن کنگر کوهی

نحوه پاک کردن-کنگر-وحشی

  • برای تهیه پوره کنگر ابتدا باید با نحوه ی پاک کردن و شستن این گیاه آشنا باشید.
  • برای پاک کردن کنگر ابتدا سعی کنید گل و خاشک کنگر را از روی کنگر بردارید.
  • بعد از برداشتن گل ، با یک چاقو خارها ، تیغ و ریشۀ سیاه رنگ کنگر را بردارید.
  •  سپس کنگرها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی کنگرها را با آب بپوشانید.
  • کنگرها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باید در آب بمانند تا باقی گل و لای را به آب پس بدهند.
  • بعد از ۳۰ دقیقه کنگر ها را به خوبی آبکشی کنید و در صافی قرار دهید.

مرحله دوم طرز تهیه خورا کنگر کوهی

 خوراک کنگر با گوشت چرخ کرده 

  • کنگر های شسته شده را به دلخواه خرد کنید یا اگر دوست داشتید به صورت سالم بپزید.
  • برای پختن کنگر بعد از خرد کردن آنها در یک ظرف دلخواه بریزید شعله را روشن کنید.
  • دو فنجان آب را به کنگرها اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید.
  • زیر شعله را کم کنید و بگذارید تا کنگرها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آرامی بپزند.
  • پخت کنگرها باید به طریقی باشد که کنگرها پخته و کامل له شده و آبی هم باقی نماند البته مواب باشید کنگرها ته نگیرد.

مرحله سوم طرز تهیه خوراک کنگر له شده

پیاز-داغ-و-ادویه

  • بعد از آب پز نمودن کنگرها نوبت تهیه پیاز داغ خوارک ما می رسد.
  • پیاز را پوست یگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید
  • پیازهای خرد شده را در ماهیتابه بریزید و داخل آن کمی روغن ریخته و تفت دهید.
  • کمی که پیاز ها تفت خرد ادویجات را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.

مرحله چهارم نحوه طبخ کنگر کوهی

زمان پخت کنگر

  • وقتی پیاز ها کامل سرخ شدند در این مرحله کنگرهای آب پز شده را به پیاز داغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.

 


مرحله پنجم نحوه استفاده از کنگر در آشپزی

 بورانی کنگر

بعد از مخلوط کردن کنگرها با پیاز داغ درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید تا کنگرها با پیاز داغ کمی بپزد این کار را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه انجام دهید.


مرحله ششم نحوه پوره کردن خوراک کنگر

خوراک کنگر ساده 

  • بعد از این که کنگرها با پیاز داغ کمی پخت ، شعله را خاموش کنید و کنگرها را با گوشت کوب یا وسیلۀ دیگر کامل له کنید.
  • کنگرها که کامل له شدند و به صورت پوره مانند در آمد آن را در یک ظرف مناسب بکشید و با ماست و سبزی تازه میل کنید. نوش جان

 

خوراک کنگر ساده

  • برای تهیه خوارک کنگر باید ابتدا کنگرها را پاک کرده و خوب شست و شوی دهید و با مقداری آب و کره یا روغن بگذارید تا نیم پز شود اگر هم دوست داشتید بعد از آب شدن کنگر را در مقداری روغن تفت دهید.
  • یک عدد پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
  • هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
  • به سبزیجات تفت خورده ادویه ، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و کامل مخلوط کنید سپس مقداری رب گوجه فرنگی به مواد بزنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • بعد از تفت خوردن کامل مواد با هم به مقدار لازم به آن آب اضافه کنید و به مقدار لازم نمک بزنید و بگذارید تا مواد بپزد.
  • بعد از اینکه مواد پخت ، کنگر نیم آب پز را به موادمون اضافه می کنیم و مقداری هم آب لیمو تازه به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا تمامی مواد با هم جا بیفتد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا خوارک کامل جا بیفتد.

خوراک کنگر با قارچ

  • برای تهیه خوارک کنگر با قارچ کنگر را پاک کنید و به خوبی بشویید.
  • کنگرها را با مقداری آب بپزید و بعد از پختن با مقداری کره یا روغن و ادویجات به خوبی تفت دهید.
  • قارچ ها را بشویید خرد کنید و در روغن و همراه ادویجات به صورت جدا تفت دهید
  • کنگرهای سرخ شده و قارچ های تفت خورده را در یک ظرف مناسب بکشید اگر دوست داشتید با هم مخلوط کنید و میل کنید.

طرزتهیه انواع غذا با کنگر

  • کنگر را می توان به صورت های مختلف پخت کرد مثلاً خورشت کنگر با گوشت گوسفند یا خورک کنگر با هویج و مرغ و پوره کنگر یا حتی نیمرو کنگر هم می شود تهیه کرد.

املت کنگر

  • برای پخت املت کنگر ابتدا کنگر را تمیز کنید و خوب بشویید
  • سپس با مقداری آب بپزید و در کره تفت دهید
  • بعد از تفت خوردن کنگرها تخم مرغ ها را به کنگرها اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه هم به ان بزنید.
  • وقتی تخم مرغ سفت شد املت کنگر اماده خوردن است.

کلیدواژه : آموزش آشپزیکنگر
دیدگاه کاربران بدون دیدگاه
  • m ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۰
    0 0

    سلام.خوندم گرسنه م شد عالی بود

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری