پ

آشنایی با خواص زردچوبه و عوارض استفاده بیش از حد زردچوبه

آشنایی با زردچوبه زردچوبه که گاه به آن زعفران هندی یا ادویه طلایی گفته می شود ، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی رشد می کند و یکی از نیرومنترین گیاهان دارویی از لحاظ مزایای سلامتی است در هر خانه ای برای مصارف آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد.  رنگ زرد روشن […]

آشنایی با زردچوبه

  • زردچوبه که گاه به آن زعفران هندی یا ادویه طلایی گفته می شود ، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی رشد می کند و یکی از نیرومنترین گیاهان دارویی از لحاظ مزایای سلامتی است در هر خانه ای برای مصارف آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد.
  •  رنگ زرد روشن زردچوبه فرآوری شده باعث  شده است تا از آن به عنوان رنگ استفاده کنند.
  • محصولات زردچوبه بصورت کپسول ، چای ، پودر و عصاره در دسترس هستند.
  • کورکومین ماده مؤثر در زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. داروی آیورودا ، یک سیستم درمانی سنتی هند ، زردچوبه را برای انواع شرایط سلامتی توصیه می کند. اینها شامل درد مزمن و التهاب است. طب غربی شروع به مطالعه زردچوبه به عنوان داروی تسکین دهنده درد و درمان کننده آن کرده است.
  • در این مقاله به بررسی محتوای غذایی زردچوبه ، چگونگی استفاده از آن برای سلامتی و همچنین برخی از عوارض جانبی منفی آن می پردازیم.

 

زردچوبه

زردچوبه حاوی ترکیبات فعال کننده دارویی با خواص دارویی قدرتمند است

  • زردچوبه در واقع حاوی ترکیباتی با خواص دارویی فراوان است .این ترکیبات کورکومینوئیدها نامیده می شوند که مهمترین آنها کورکومین است.
  • کورکومین ماده اصلی فعال زردچوبه است. دارای اثرات ضد التهابی قدرتمند و یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است.با این حال ، محتوای کورکومین زردچوبه آنقدر زیاد نیست.
  • متأسفانه ، کورکومین به مقدار ضعیفی در جریان خون جذب می شود. این ماده به مصرف فلفل سیاه با آن ، که حاوی پیپیرین است ، یک ماده طبیعی است که جذب کورکومین را تقویت می کند.
  • بهترین مکمل های کورکومین حاوی پیپرین هستند که باعث افزایش قابل ملاحظه ای اثر آنها می شوند.
  • کورکومین حلالِ چربی بوده ، بنابراین ممکن است ایده خوبی باشد که آن را با یک وعده غذایی چرب مصرف کنید.

زردچوبه

تغذیه زردچوبه

زردچوبه به عنوان پودر موجود است و یک مشت تغذیه ای قدرتمند را در اختیار شما قرار می دهد. یک قاشق غذاخوری پودر زردچوبه حاوی موارد زیر است:

  • ۲۹ کالری
  • ۰٫۹۱ گرم (گرم) پروتئین
  • ۰٫۳۱ گرم چربی
  • ۶٫۳۱ گرم کربوهیدرات
  • ۲٫۱ گرم فیبر
  • ۰٫۳ گرم شکر

 

مصرف ۱ قاشق غذاخوری موارد زیر را فراهم می کند:

  • ۲۶ درصد از نیاز روزانه منگنز
  • ۱۶ درصد آهن روزانه
  • ۵ درصد پتاسیم روزانه
  • ۳ درصد ویتامین C روزانه

فواید و خواص زردچوبه

ضمن اینکه زردچوبه یک ادویه دلپذیر است و دارای خواص مغذی است ، اما به طور سنتی در طب آیورودیس و چینی نیز برای درمان شرایط التهابی ، بیماری های پوستی ، زخم ها ، بیماری های گوارشی و کبد مورد استفاده قرار گرفته است.

۱-خواص ضد التهابی

  • بنیاد آرتریت مطالعات متعددی را ارائه می دهد که در آن زردچوبه باعث کاهش التهاب شده است.
  • این توانایی ضد التهابی ممکن است باعث کاهش وخیم تر شدن وضعیت افراد مبتلا به آرتروز در مفاصل شود.
  • این بنیاد پیشنهاد می کند که برای کاهش التهاب ، کپسول زردچوبه ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلی گرم (میلی گرم) تا سه بار در روز مصرف کنید.

 

خواص زردچوبه و کاهش-التهاب


۲-مسکن درد

  •  مطالعات انجام شده در مورد زردچوبه از تسکین درد پشتیبانی می کند ، با یک مطالعه که به نظر می رسد در افراد مبتلا به آرتروز در زانو ، ایبوپروفن (Advil) نیز کار می کند.
  • اگرچه به نظر می رسد توصیه های دوز مصرف زردچوبه بسته به شرایط متفاوت است ، افرادی که در مطالعه شرکت کرده اند ، روزانه ۸۰۰ میلی گرم زردچوبه به شکل کپسول مصرف می کردند.

 

 


۳-بهبود عملکرد کبد

  • زردچوبه اخیراً به دلیل توانایی های آنتی اکسیدانی مورد توجه قرار گرفته است.
  • به نظر می رسد اثر آنتی اکسیدانی زردچوبه به قدری قدرتمند است که ممکن است جلوی آسیب کبد شما در اثر سموم را بگیرد. این می تواند خبر خوبی برای افرادی باشد که از داروهای قوی برای دیابت یا سایر شرایط سلامتی استفاده می کنند که ممکن است با استفاده طولانی مدت به کبد آنها آسیب برساند.

خواص زردچوبه و بیماری-های-کبد.


۴- احتمالاً خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

  • کورکومین ، نوید را به عنوان یک درمان سرطان نشان می دهد. مطالعات نشان می دهد که این ماده دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان لوزالمعده ، سرطان پروستات و میلوما متعدد است.
خاصیت-ضد-سرطانی-زنجبیل
خاصیت-ضد-سرطانی-زنجبیل

۵- کمک به بهبود هضم

  • زردچوبه عطر و طعم را به مواد غذایی اضافه می کند ، که بیانگر حضور آن در پودر کاری است. با این حال ، زردچوبه همچنین می تواند نقش مهمی در هضم غذا داشته باشد.
  • این ادویه در نتیجه خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن می تواند به هضم سالم کمک کند.
  • زردچوبه در داروی آیورودیس به عنوان یک عامل بهبودی دستگاه گوارش استفاده می شود. در حال حاضر پزشکی غربی به بررسی چگونگی کمک به زردچوبه در التهاب روده و نفوذپذیری روده ، دو روش کارآیی هضم کمک کرده است.
  • ادویه زردچوبه حتی به عنوان درمانی برای سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مورد بررسی قرار می گیرد.

زماری-و-بهبود-هضم


[irp posts=”7933″ name=”رژیم غذایی مناسب برای بهبود هضم توسط معده”]


خاصیت زردچوبه در رژیم غذایی

زردچوبه یک ادویه بسیار متنوع است که از طرق مختلفی از آن به وعده های غذایی اضافه می شود ، از جمله:

 

 


عوارض جانبی زردچوبه

در حالی که زردچوبه فواید سلامتی بالقوه ای را ارائه می دهد ، خطرات ایجاد می کند که قبل از مصرف مقادیر زیاد باید در نظر بگیرید.

 

۱- ناراحتی معده

  • همان عوامل موجود در زردچوبه که از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کنند ، می توانند هنگام استفاده با مقادیر زیاد ، تحریک شوند.
  • زردچوبه معده را تحریک می کند تا اسید معده بیشتری تولید کند. اگرچه این به هضم بعضی افراد کمک می کند ، اما می تواند بر دیگران تأثیر منفی بگذارد.

 

زخم-معده

 

۲-خاصیت رقیق شدن خون

  • همچنین خواص تصفیه زردچوبه ممکن است منجر به خونریزی آسان تر شود. دلیل این امر نامشخص است. مزایایی مانند کاهش کلسترول و کاهش فشار خون ، ممکن است ارتباطی با نحوه عملکرد زردچوبه در خون شما داشته باشد.
  • افرادی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کوادامین) مصرف می کنند ، باید از مصرف دوزهای زیاد زردچوبه خودداری کنند.

 

۳- تحریک انقباضات

  • شاید شنیده باشید که خوردن غذاهای معطر یا کاری باعث تحریک نیروی و انرژی می شود. اگرچه داده های بالینی کمی برای اثبات این ادعا وجود دارد ، مطالعات نشان می دهد که زردچوبه می تواند علائم PMS را کاهش دهد.
  • زنان باردار به دلیل اثرات رقیق کننده خون باید از مصرف مکمل های زردچوبه خودداری کنند. اضافه کردن مقادیر کمی زردچوبه به غذا به عنوان ادویه نباید باعث مشکلات سلامتی شود

 

خلاصه بحث

  •  استفاده از زردچوبه  با مزایای سلامتی در رژیم غذایی شما همراه است. این ادویه طلایی رنگ به سلامت سیستم ایمنی بدن ، هضم غذا و از بین بردن درد کمک می کند اما به دلیل برخی از عوارض آن ، ممکن است زردچوبه برای برخی افراد ارزش مصرف نداشته باشد.
  • به عنوان یک ضد التهاب ، می تواند  مصرف شود و از آن به صورت موضعی برای مبتلایان به آرتریت که مایل به رفع ناراحتی هستند استفاده گردد.
  • این ماده در سراسر جهان به عنوان یک ماده پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد ، و این باعث می شود علاوه بر بسیاری از غذاها ، آن را به یک منبع غذایی دلپذیر و آنتی اکسیدان غنی و مورد اعتماد تبدیل کنید.
  • طبق تحقیقات اخیر ، زردچوبه همچنین نوعی درمان برای انواع بیماری های پوستی و آرتریت نشان داده شده است.
  • حقیقت جالب:زردچوبه به مدت ۴۰۰۰ سال به عنوان گیاه دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. این یک قدم از یک عمل پزشکی جایگزین هندی به نام آیورودا است.

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری