پ
قارچ-ریشی

خواص قارچ ها و انواع قارچ را بشناسید

اگر تاکنون بازی رایانه ای و محبوب ، Mario Brothers را به عنوان یک کودک بازی کرده اید ، از تلاش ماریو برای پیدا کردن قارچ اطلاع دارید. قارچ ها به او ابر قدرت می دادند تا به سفر خود ادامه دهد.در زندگی واقعی نیز ، قارچ ها نوعی غذای فوق العاده محسوب می شوند […]

اگر تاکنون بازی رایانه ای و محبوب ، Mario Brothers را به عنوان یک کودک بازی کرده اید ، از تلاش ماریو برای پیدا کردن قارچ اطلاع دارید. قارچ ها به او ابر قدرت می دادند تا به سفر خود ادامه دهد.در زندگی واقعی نیز ، قارچ ها نوعی غذای فوق العاده محسوب می شوند که با مصرف منظم ، ما نیز می توانیم از مزایای قارچ ها مانند ماریو استفاده کنیم.

از نظر فنی ، قارچ ها جزء سبزیجات نیستند ، اما اغلب در دستور العمل های آشپزی از آنها به عنوان سبزی استفاده می شود. قارچ یک غذای کم کالری و پر فیبر است که می توانید از آن در پخت و پز استفاده کنید.

چرا باید قارچ بخورید؟

قارچ خوراکی منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده اما کم کالری است و مزایای سلامتی بیشماری را برای شما به همراه می آورند.آنها سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B و مواد معدنی مانند سلنیوم ، مس و پتاسیم هستند.

ترکیبات قارچ

اطلاعات تغذیه ای زیر توسط USDA برای ۱ فنجان (۷۰ گرم) قطعات قارچ یا برش های خام تهیه شده است

  • کالری: ۱۵
  • چربی: ۰٫۲ گرم
  • سدیم: ۴mg
  • کربوهیدرات ها: ۲٫۳ گرم
  • فیبر: ۰٫۷ گرم
  • شکر: ۱٫۴ گرم
  • پروتئین: ۲٫۲ گرم

ترکیبات-قارچ

 

کربوهیدرات

  • یک فنجان قارچ خام فقط حاوی ۱۵ کالری و ۲٫۳ گرم کربوهیدرات است. قارچ منبع خوبی از فیبر ، به ویژه فیبر محلول بتا گلوکان.۳ است
  • قارچ از شاخص قند خون به طور طبیعی کمی برخوردار است ، و حتی مطالعاتی در مورد تأثیر قارچ های دارویی در کنترل دیابت انجام شده است.
  • به نظر می رسد قارچ تأثیر منفی کمی بر روی قند خون یا پاسخ به انسولین دارد.

 

چربی ها

قارچ فقط مقدار کمی چربی دارد که بیشتر آنها چربی اشباع نشده است. در نتیجه ، قارچ یک انتخاب غذایی سالم از نظر قلب محسوب می شود.

 

پروتئین

قارچ مقدار کمی پروتئین را تأمین می کند: ۲٫۲ گرم در هر فنجان. این تنها ۴٪ از نیازهای روزانه شماست ، بنابراین باید حتماً به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل ، غذاهای سرشار از پروتئین مانند حبوبات ، آجیل ، لبنیات ، گوشت یا ماهی میل کنید.

 

ویتامین ها و مواد معدنی

  • قارچ ها پر از ریز مغذی ها هستند. آنها منبع خوبی از مس ، نیاسین (ویتامین B3) ، اسید پانتوتنیک (ویتامین B5) ، پتاسیم ، فسفر و آهن هستند. ویتامین های گروه B در آزادسازی انرژی از کربوهیدرات ، پروتئین و چربی کمک می کنند.
  • مس در تولید انرژی و استفاده از آهن نیز کمک می کند . همچنین باعث حفظ انسجام بافت های همبند و آنزیم های آنتی اکسیدانی می شود.
  • پتاسیم برای حفظ تعادل مایعات و الکترولیت ها مهم است. همچنین برای هدایت مناسب عصب و ماهیچه ها لازم است و ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
  • آهن یک ماده معدنی است که برای سنتز هموگلوبین ، دی ان ای ، اسیدهای آمینه ، انتقال دهنده های عصبی و هورمون های خاص مورد نیاز است.

 

متداول ترین نوع قارچ

متداول ترین نوع قارچ ، قارچ دکمه ای سفید است که به عنوان یک ماده در انواع غذاها و همچنین سس ها مورد استفاده قرار می گیرد. آنها همچنین دارای خواص دارویی هستند و در چین ، کره و ژاپن در درمان اختلالات مانند آلرژی ، آرتروز و برونشیت و همچنین سرطان معده ، مری و ریه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

 

خواص قارچ

در حال حاضر ۱۲۶ کارکرد مرتبط با سلامت توسط قارچها و قارچهای دارویی به اثبات رسیده است. تحقیقات در مورد پتانسیل استفاده از قارچ برای بهبود سلامتی ، پیشگیری یا مدیریت شرایط بهداشتی در حال انجام است.

علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی، ترکیبات آنتی اکسیدانی زیادی در انواع قارچ ها وجود دارد. همه این ترکیبات می توانند برای سلامتی مفید باشند

 

مزایای قارچ برای پوست

ممکن است عجیب به نظر برسد اما خوردن قارچ می تواند برای پوست شما مفید باشد. قارچ سرشار از ویتامین D ، سلنیم و آنتی اکسیدان هایی است که از پوست شما محافظت می کنند. اکنون قارچها عناصر فعال در کرمهای موضعی ، سرمها و آماده سازی صورت هستند زیرا عصاره آنها به عنوان آنتی اکسیدانهای قوی و مرطوب کننده های طبیعی در نظر گرفته می شود. در زیر برخی از مزایای قارچ برای پوست آورده شده است:

 

۱- آبرسان طبیعی پوست

اسید هیالورونیک به عنوان مرطوب کننده داخلی بدن در نظر گرفته می شود و پوست شما را محکم می کند. باعث کاهش چین و چروک های مربوط به سن و خطوط ریز می شود. قارچ حاوی یک پلی ساکارید است که به همان اندازه در آبرسانی مفید است.

 

۲-آکنه را درمان می کند

قارچ از نظر ویتامین D سرشار است. این ماده هنگامی که به صورت موضعی روی ضایعات آکنه اعمال می شود دارای خاصیت درمانی است. بنابراین ، عصاره های قارچ اغلب در محصولات مراقبت از پوست که برای درمان آکنه استفاده می شوند ، استفاده می شود.

درمان-خانگی-آکنه

 

۳- نرم کننده پوست طبیعی

برخی قارچ ها حاوی کوجیک اسید هستند که نرم کننده طبیعی پوست است. این اسید مانع از تولید ملانین روی سطح پوست می شود و سلولهای جدید پوستی را که بعد از بیرون کشیدن سلول های مرده تشکیل می شوند ، سبک می کند.

 

۴-مزایای ضد پیری قارچ

قارچ ها دارای خاصیت ضد پیری هستند. اسید کوجیک اغلب در کرم ها ، لوسیون ها و سرم ها به عنوان درمانی برای علائم پیریاستفاده می شوند.قارچ ها دفاع طبیعی پوست را تقویت کرده و با سالم سازی شکل ظاهری آن را بهبود می بخشند.

۵-شرایط پوستی را درمان می کند:

مشکلات پوستی بیشتر ناشی از التهاب و فعالیت بیش از حد رادیکال آزاد است. قارچ ها حاوی آنتی اکسیدان و همچنین ترکیباتی هستند که خاصیت ضد التهابی دارند. استفاده موضعی از این ترکیبات طبیعی باعث بهبودی و مبارزه با التهاب می شود. عصاره های قارچ اغلب در محصولات پوستی برای درمان شرایط پوستی مانند اگزما ، روزاسه و آکنه استفاده می شود.

 

فواید قارچ برای مو

درست مانند بقیه بدن ، موهای سالم نیز به تحویل مواد مغذی حیاتی به فولیکول های مو نیاز دارند. کمبود این مواد مغذی و همچنین عوامل خارجی مانند درمان های شیمیایی سخت ، شیوه زندگی ناسالم و بیماری طولانی مدت می تواند باعث مشکلات مو شود. قارچ منبع خوبی از ویتامین D ، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مانند سلنیوم و مس است

مبارزه با ریزش مو:

کم خونی یکی از شایع ترین دلایل ریزش مو است. کم خونی به دلیل کمبود آهن در خون ایجاد می شود. قارچ منبع خوبی از آهن است ، می تواند با ریزش مو مبارزه کند. آهن یک ماده معدنی حیاتی است زیرا در تشکیل گلبول های قرمز نقش دارد ، بنابراین موهای شما را تقویت می کند.

 آلوپسی-آرئاتا-شایعترین-علت-ریزش-مو

مزایای مس موجود در قارچ برای سلامت مو

قارچ حاوی مس است که برای موهای شما مفید است زیرا باعث جذب آهن از مواد غذایی می شود. این ماده در تولید ملانین نقش دارد ، رنگی است که به موهای شما رنگ می بخشد. قارچ همچنین حاوی مقادیر زیادی آهن است. مس و آهن در کنار هم موهای سالم و قوی را تقویت می کنند.

 

سلنیوم بالای قارچ برای رفع شوره سر

قارچ حاوی مقادیر زیادی سلنیوم است که برای داشتن موهای سالم بسیار حیاتی است. این ماده مغذی یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که در بدن رادیکال های آزاد را از بین می برد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. سلنیوم بیشتر در پروتئین های حیوانی یافت می شود ، بنابراین ، قارچ می تواند جایگزین مناسبی برای گیاهخواران در به دست آوردن این عنصر حیاتی باشد. سلنیوم در رشد مو کمک می کند و همچنین از شوره سر جلوگیری می کند.

خواص انار و فواید درمانی آب انار که باید بدانید
>>>

 

 

عملکرد مغز را بهبود می بخشد

براساس تحقیقات آنتی اکسیدانی فوق و مطالعه بیش از ۶۰۰ نفر در سن ۶۰ سال و بالاتر ، مصرف قارچ همچنین ممکن است باعث کاهش سرعت شناختی ناشی از پیری شود.مزایای سلامتی قارچ

 

کلسترول می سوزاند:

از آنجا که قارچ پر از پروتئین ، الیاف ، آنزیم ها و کربوهیدرات های کم با داشتن کلسترول و چربی های صفر است ، می توانند با سوزاندن آن بعد از هضم ، شما را از کلسترول در امان نگه دارند.

 

 

 جلوی سرطان سینه و پروستات را می گیرد:

قارچ ها شامل بتا گلوکان ها و اسید لینولئیک کونژوگه شده ضد سرطان هستند. اینها در پیشگیری از سرطان پستان و سرطان پروستات کمک می کند. اسید لینولئیک در سرکوب استروژن در زنان پس از یائسگی برای جلوگیری از سرطان پستان کمک می کند در حالی که بتا گلوکان ها در جلوگیری از سرطان پروستات کمک می کند. سلنیوم در سرکوب این سلولهای سرطانی بیشترین کمک را می کند.

 

 رژیم غذایی کامل برای دیابتی ها:

قارچ ها حاوی چربی ، کربوهیدرات کم ، پروتئین بالا ، آنزیم ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و الیاف نیستند. بنابراین ، این یک رژیم غذایی ایده آل برای افراد دیابتی است. آنزیم های طبیعی موجود در آن به تجزیه قندها و نشاسته کمک می کند. آنها همچنین عملکرد غدد درون ریز را بهبود می بخشند.

 

 

 به ایجاد مصونیت کمک می کند

ترکیب ویتامین های A ، B و C در قارچ ها برای ساخت سیستم ایمنی مناسب کمک می کند. آنتی بیوتیک های قوی موجود در آنها به مبارزه با عفونت ها کمک می کند. آنتی اکسیدان ، Ergothioneine از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

سیستم-ایمنی-بدن

 

 ویتامین D:

قارچ تنها سبزی است که حاوی ویتامین D. است و حاوی کلسیم ، آهن ، پتاسیم ، مس و سلنیم است.

 

 

 

از سلامت استخوان پشتیبانی می کند

برخی از قارچ های فروخته شده در فروشگاه ها برای افزایش ویتامین D با نور ماوراء بنفش اصلاح شده اند. این قارچهای اصلاح شده یکی از بهترین منابع ویتامین D.13 ویتامین D برای استخوانهای سالم است. خوردن این قارچ ها همان فایده ای دارد که ویتامین D را از مکمل ها یا در معرض آفتاب دریافت می کنید. حتی قارچ های اصلاح نشده منبع خوبی از ویتامین D.14 هستند

 

 

خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

قارچ منبع خوبی از فیبر است. مصرف فیبر در رژیم غذایی دارای مزایای سلامتی زیادی است ، از جمله آن می توان به خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ ، کاهش سطح کلسترول ، کنترل وزن بهتر اشاره کرد.

 

آلرژی

آلرژی غذایی به قارچ نادر است اما گزارش شده است. در صورت حساس بودن به قارچها ، ممکن است واکنش متقاطع داشته باشید

 

 

انواع قارچ ها

۱-خواص قارچ سفید

  • قارچ های دکمه ای و پورتوبلوس ها متعلق به این دسته هستند که رایج ترین نوع قارچی است که ما می خوریم. کربوهیدراتهای ویژه موجود در این قارچ ها به حفظ سطح قند در خون کمک می کند. این قارچ ها به کاهش وزن و مبارزه با سرطان پروستات کمک می کنند.
  • قارچ همچنین حاوی دوز مناسب ویتامین های C ، D و B است.همانطور که می دانید کمبود ویتامین D می تواند منجر به پوکی استخوان شود. مصرف قارچ دکمه ای می تواند در غلبه بر آن به شما کمک کند.

 

شغل پرورش قارچ


بیشتر بدانید: ” معرفی شغل پرورش قارچ ، هزینه های راه اندازی ، درآمد پرورش قارچ


۲-قارچ های شیتاکه

این نوع از قارچ ها دارای طعم خوب و همچنین گوشتی هستند. لنتینان موجود در این قارچ ها یک ترکیب ضد توموری طبیعی است و بنابراین ، به مبارزه با سرطان کمک می کند. آنها به مقدار زیادی ویتامین D دارند و با عفونت ها مبارزه می کنند.

قارچ-شییتاکه

۳- قارچ ریشی

این قارچ چوبی بزرگ سفید و قهوه ای است که دارای خاصیت ضد سرطانی ، آنتی اکسیدان ، ضد باکتری ، ضد ویروسی و ضد قارچ است. آنها در کاهش کلسترول کمک می کنند و فشار خون بالا را کاهش می دهند.

قارچ-ریشی

 

۴- قارچ میتایک

قارچ میتایک بسیار محبوب است و بیش از هزار سال در آسیا قدمت دارد. این قارچ ها به دلیل فواید سلامتی که ارائه می دهند ، بسیار شناخته شده اند. “میتایک” یک کلمه ژاپنی است و به معنی “رقص قارچ” است ، این واکنشی است که هنگام خوردن این قارچ های خوشمزه و مغذی خواهید داشت! این قارچ حاوی ارزش غذایی زیادی از جمله فیبر است. در این قارچ هیچ چربی اشباع و کلسترول وجود ندارد. همچنین با آهن و پروتئین غنی شده است.

 

۵- قارچ صدف خوراکی

وجود آنتی اکسیدان ها به مقدار زیاد در این قارچ ها به مبارزه با HIV کمک می کند.

قارچ-صدفی-خوراکی

 

۶- قارچ قیفی

این قارچ ها حاوی ویتامین C ، D ، پتاسیم ، ضد میکروبی ، ضد قارچ و ضد باکتری ها هستند.

قارچ-قیفی

۷- قارچ تیره سر

این نوع قارچ حاوی ارگوسترول است که به سلولهای دشمن موسوم به سمیت حمله می کند. بنابراین ، این قارچ ها در ضد التهاب کمک می کنند.قارچ-تیره-سر

 

۸- قارچ شینجی

ساقه شینجی طولانی است و کلاهک آن ریز است. از آنجا که حاوی بتا گلوکان ها هستند ، به مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کنند. آنها با ایجاد ایمنی به دیابت ، آسم ، آلرژی کمک می کنند.

قارچ-شینجی

 

قارچ های چاگا

قارچ چاگا پر از آنتی اکسیدان است. آنها سیستم ایمنی بدن را تحریک می کنند و التهاب ، بیماری های معده و کرم هایی را که در روده ها رشد می کنندرا از بین می برند. این قارچ ها توانایی مبارزه با انواع مختلف سرطان مانند سرطان پستان ، کبد و رحم را دارند. افرادی که به دنبال رهایی از علائم HIV / AIDS هستند می توانند از این قارچ شگفت انگیز استفاده کنند. قارچ های Chaga معمولاً با چای مصرف می شوند.قارچ-چاگا

 

قارچ سرچماقی

قارچ سرچماقی نوع خاصی از قارچ دارویی است که می تواند به شما در تقویت بدن و همچنین ذهن کمک کند. این قارچ ها به بدن در مبارزه با سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. غالباً از قارچ های سرچماقی برای افزایش استقامت و درمان لنفوم استفاده می شود. اکثر پزشکان و متخصصان پیشنهاد می کنند که این قارچ های دارویی برای کاهش علائم آسم ، اختلالات تنفسی و برونشیت مناسب هستند. می توان آنها را پودر کرد و به چای اضافه کرد یا حتی در غذاها و سوپ های سالم گنجانید.

قارچ-سرچماقی

 

قرچ های Trametes versicolor

نوع دیگری از قارچ که برای درمان سرطان استفاده شده است Trametes versicolor است. غالباً آن را قارچ Tail Tail می نامند ، در سرتاسر آمریکای شمالی رشد می کند. به دلیل مبارزه و از بین بردن دائمی سرطان شناخته شده است.

Trametes-versicolor

 

قارچ های گل کلمی

افراد دیابتی با گردش خون ضعیف از این قارچ ها سود می برند. مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان می دهد که این قارچ ها دارای خاصیت تقویت کننده زخم هستند. آزمایشات انسانی هنوز انجام نشده است تا فواید آن بر روی بشر مشخص شود. مراقب باشید که این نوع محصول را تنها از فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید زیرا انواع سمی خطرناکی در میان آنها وجود دارد.

قارچ-های-گل-کلمی

 

 

عوارض جانبی

برخی از گونه های قارچ می توانند با روش های ناخوشایند با الکل ارتباط برقرار کنند. قارچ درپوش سمی حاوی کپورین است که مانند داروی آنتوزه عمل می کند و باعث ایجاد تپش قلب ، گُرگرفتگی ، سوزن سوزن شدن و سایر علائم در هنگام مصرف الکل تا پنج روز پس از خوردن قارچ می شود . افرادی که الکل را در کنار ظرف قارچ مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر هستند.

بیشترین نگرانی در مورد عوارض جانبی ، مربوط به قارچ های وحشی و طیف گسترده ای از مواد سمی است که می توانند حاوی آن باشند. اثرات مصرف انواع قارچ وحشی سمی ممکن است شامل سوزش دستگاه گوارش با حالت تهوع ، گرفتگی ، استفراغ و اسهال باشد و ممکن است به خودی خود بگذرد یا به اندازه کافی شدید باشد که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد. سایر سموم قارچ می توانند بر روی سیستم عصبی ، کلیه ها و کبد تأثیر بگذارند ، یا سرطان زا باشند. برخی از این سموم پادزهر ندارند و در طی چند ساعت می توانند کشنده باشند.

 

معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید