پ

 خواص عصاره دانه انگور | فواید شگفت انگیز پودر حبه انگور

جدای از خواص میوه انگور ،دانه انگور یا عصاره حاصل از آن نیز یکی از نیرومندترین گیاهان دارویی به لحاظ مزایای سلامتی است که از کنار آن به راحتی عبور می کنیم و کمتر پیش می آید تا آن را به چرخه سبد غذایی خود برگردانیم.با ما در معلومات همراه باشید تا این ماده با […]

جدای از خواص میوه انگور ،دانه انگور یا عصاره حاصل از آن نیز یکی از نیرومندترین گیاهان دارویی به لحاظ مزایای سلامتی است که از کنار آن به راحتی عبور می کنیم و کمتر پیش می آید تا آن را به چرخه سبد غذایی خود برگردانیم.با ما در معلومات همراه باشید تا این ماده با ارزش و ارزان قیمت را بهتر بشناسیم.

عصاره-دانه-انگور

 خواص عصاره دانه انگور

  • عصاره دانه انگور یک مکمل غذایی است که با از بین بردن ، خشک کردن و خمیر کردن دانه های تلخ مزه انگور ساخته می شود.
  • دانه های انگور سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی هستند ، از جمله اسیدهای فنولیک ، آنتوسیانین ها ، فلاونوئیدها و مجتمع های پروانتوسیانیدین الیگومریک.
  • با توجه به محتوای آنتی اکسیدانی زیاد ، عصاره حبه انگور می تواند به جلوگیری از بیماری و محافظت در برابر استرس اکسیداتیو ، آسیب بافتی و التهاب کمک کند.
  • توجه داشته باشید که عصاره دانه انگور و عصاره بذر گریپ فروت هر دو به عنوان مکمل به بازار عرضه می شوند.

 خواص عصاره دانه انگور

 

۱- دانه انگور و کاهش فشار خون بالا

  • با بررسی ۱۶ مطالعه در ۸۱۰ نفر مبتلا به فشار خون بالا  ، دریافت شد که مصرف ۱۰۰ تا ۲۰۰۰ میلی گرم از عصاره دانه انگور ،روزانه فشار خون سیستولیک و دیاستولیک (تعداد بالای و پایین) را بطور متوسط ۶٫۰۸ میلی متر جیوه و ۲٫۸ کاهش می دهد.
  • افراد زیر ۵۰ سال مبتلا به چاقی یا اختلال متابولیکی بیشترین پیشرفت را نشان دادند.
  • یک مطالعه دیگر در ۲۹ بزرگسال مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که مصرف ۳۰۰ میلی گرم  پودر بذر انگور ،روزانه فشار خون سیستولیک را ۵٫۶٪ و فشار خون دیاستولیک ۴٫۷٪ بعد از طی ۶ هفته کاهش می دهد.

 دانه انگور و کاهش فشار خون بالا


۲- دانه انگو و بهبود وضعیت جریان خون

نشان داده شده است که پودر بذر انگور جریان خون را بهبود می بخشد و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.

تاثیر عصاره دانه انگور در بهبود وضعیت جریان خون


۳-دانه انگور آسیب اکسیداتیو را کاهش میدهد

عصاره بذر انگور ممکن است با مهار اکسیداسیون کلسترول LDL (بد) و کاهش اکسیداسیون به بافت قلب در زمان استرس ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

 

دانه انگور و کاهش خطر-حمله-قلبی


۴- دانه انگور ، سطح کلاژن و استحکام استخوان را بهبود می بخشد

مطالعات حیوانی نتایج امیدوارکننده در مورد توانایی عصاره دانه انگو در کمک به درمان شرایط آرتریت و ارتقاء سلامت کلاژن نشان می دهد. با این حال ، تحقیقات مبتنی بر انسان در دست نیست.


[irp posts=”6139″ name=”خواص و فواید پوست پرتقال”]


۵- خواص حبه انگور ،نجات مغز از پیری

  •  خواص عصاره دانه انگور پتانسیل مهار بسیاری از خصوصیات دژنراتیو مغز و افت شناختی را نشان می دهد. با این حال ، مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است.
  • تصور می شود که ترکیب فلاونوئیدها از خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شروع بیماریهای عصبی مانند بیماری آلزایمر را به تأخیر می اندازد یا کاهش می دهد 
  • یکی از مؤلفه های دانه انگور ،اسید گالیک است ، که مطالعات آزمایشگاهی بر روی حیوانات نشان داده است که می تواند تشکیل فیبرها توسط پپتیدهای بتا-آمیلوئید را مهار کند. 
  • خوشه های پروتئین های بتا آمیلوئید در مغز مشخصه بیماری آلزایمر است. 
  • یک مطالعه ۱۲ هفته ای در ۱۱۱ فرد مسن سالم ، نشان داد که مصرف ۱۵۰ میلی گرم GSE روزانه باعث بهبود توجه ، زبان و حافظه فوری و تأخیر می شود.خواص حبه انگور ،نجات مغز از پیری

۶- خواص عصاره دانه انگور ،عملکرد کلیه را بهبود می بخشد

  • کلیه های شما به ویژه در معرض آسیب اکسیداتیو هستند که غالبا غیر قابل برگشت هستند.
  • مطالعات حیوانات نشان داده است که پودر حبه انگور با کاهش استرس اکسیداتیو و آسیب های التهابی می تواند باعث کاهش آسیب به کلیه ها و بهبود عملکرد کلیه شود.
  • در یک مطالعه ، به ۲۳ نفر مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی ، روزانه ۲ گرم از پودر دانه انگور به مدت ۶ ماه داده شد و سپس با یک گروه دارونما مقایسه شد. پروتئین ادراری ۳٪ کاهش یافته و تصفیه کلیه ۹٪ بهبود یافته است.

خواص عصاره دانه انگور ،عملکرد کلیه را بهبود می بخشد


۷- دانه انگور رشد عفونت را مهار می کند

  • خواص دانه انگور دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچ امیدوارکننده است.
  • مطالعات نشان داده اند که دانه انگور رشد باکتریهای متداول در مواد غذایی را مهار می کند ، که هر دو اغلب مسئول مسمومیت شدید غذایی و ناراحتی معده هستند
  • در مطالعات آزمایشگاهی ، حبه انگور نشان داد که ۴۳ سویه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک را مهار می کند.
  • در یک مطالعه ، موشهایی که دارای کاندیدیازیس واژینال بودند ، هر ۲ روز یکبار به مدت ۸ روز محلول دانه انگور داخل واژینال داده شدند. عفونت پس از ۵ روز مهار شد و پس از ۸ روز بطور کامل از بین رفت.

دانه انگور رشد عفونت را مهار می کند


۸- مصرف دانه انگور ،خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد

  • مصرف زیاد آنتی اکسیدان ها ، مانند فلاونوئیدها و پروتانتوسیانیدین ها ، با کاهش خطر ابتلا به سرطان های مختلف همراه است
  • در مطالعات حیوانی ، نشان داده شده است که  خواص عصاره دانه انگور تأثیر انواع مختلف شیمی درمانی را افزایش می دهد.
  • به نظر می رسد که فواید عصاره دانه انگور ، در حالی که عمل شیمی درمانی روی سلولهای سرطانی را هدف قرار می دهد ، در برابر استرس اکسیداتیو و سمیت کبد محافظت می کند.
  • در مطالعات آزمایشگاهی ، نشان داده شده است که مصرف دانه انگور باعث مهار سرطان در انواع مختلف سلولهای انسانی می شود.
خاصیت-ضد-سرطانی-دانه انگور
خاصیت-ضد-سرطانی-دانه انگور

۹- خواص عصاره دانها نگور قرمز در محافظت از کبد

  • کبد شما نقش مهمی در سم زدایی مواد مضر وارد شده به بدن شما از طریق داروها ، عفونت های ویروسی ، آلاینده ها ، الکل و… دارد.
  • به نظر می رسد  انگور و دانه های آن اثر محافظتی بر روی کبد شما دارد.
  • آلانین آمینوترانسفراز آنزیم کبدی (ALT) یکی از شاخص های مهم سمیت کبدی است ، به این معنی که وقتی کبد آسیب دیدگی داشته باشد ، سطح آن بالا می رود
  • در یک مطالعه ، به ۱۵ نفر مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی و سطح بالای ALT پس از آن به مدت ۳ ماه پودر حبه انگور داده شد. آنزیم های کبدی ماهانه مورد بررسی قرار گرفت و نتایج با مصرف ۲ گرم ویتامین C در روز مقایسه شد.
  • بعد از ۳ ماه ، گروه GSE کاهش ۴۶٪ ALT را تجربه کرد ، در حالی که گروه ویتامین C تغییرات کمی را نشان داد

بیماری-های-کبد.


۱۰- مصرف دانه های انگور زخم را بهبود می بخشد

  • چندین مطالعه روی حیوانات نشان داده اند که GSE می تواند به بهبود زخم کمک کند.مطالعات انسانی نیز این نوید را نشان می دهد.
  • این نتایج به احتمال زیاد به دلیل وجود مقادیر زیاد پرونتوسیانیدین ها در حبه انگور است که باعث آزاد شدن فاکتورهای رشد در پوست می شوند.
  • در یک مطالعه ۸ هفته دیگر در ۱۱۰ مرد جوان سالم ، یک کرم حاوی عصاره دانه انگور باعث بهبود ظاهر پوست ، کشش و محتوای سبوم می شود که می تواند به کاهش علائم پیری کمک کند.

بهبود-جای-زخم


خلاثه بحث خواص عصاره دانه انگور

  • سالهاست که عصاره دانه انگور بصورت مایع ، قرص ها یا کپسول ها مورد استفاده قرار می گیرد، به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی آن به خوبی تثبیت شده و مورد تحسین قرار گرفته است.
  • این  ماده خوراکی فواید سلامت زیادی دارد ، از جمله کاهش کلسترول LDL (بد) و کاهش علائم گردش خون ضعیف در رگ های پا.
  •  مصرف منظم عصاره انگور دارای اثرات ضد سرطان است و به نظر می رسد رشد سلولهای سرطانی را متوقف می کند.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری