طرز-تهیه-خیار-شور-بازاری

طرز تهیه خیار شور بازاری

بعضی وقت ها در منزل غذاهای را آماده می کنیم  مانند ساندویج باید همراه با مخلفاتی مانند خیار شور گوجه ...
مربای-آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو | شکرک زدن مربای آلبالو

مربا آلبالو یکی از مربا های پر طرفدار در وعده ی صبحانه است که همیشه بیشتر خانواده های ایرانی در ...
ترشی-بادمجان-سنتی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشیجات یکی از انواع مخلفاتی است که در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارد و بیشتر خانم های ایرانی ...
لواشک-آلوچه

طرز تهیه لواشک آلوچه قرمز

تهیه لواشک راهی برای برگرداندن میوه های پلاسیده شده به سبد غذایی است و سبب می شود هم امکان بهره ...
مسقطی-انار

طرز تهیه مسقطی انار با نشاسته

قدیمی ها یه جور دیگه دسرو شیرینی می پختند که با ما امروزی ها متفاوت بود و برخی از این ...
کمپوت-سیب

طرز تهیه کمپوت سیب فوری

قبلا در مقاله ای مفصل خواص سیب را مورد ارزیابی قرار دادیم و بیان نمودیم که استفاده از سیب در ...
نحوه-خشک-کردن-میوه-سیب

طریقه خشک کردن سیب

پیشتر در مقاله ای با " خواص سیب + فواید پزشکی ، اشکال دارویی ، عوارض احتمالی " بطور مفصل آشنا ...
زیتون-پرورده-خوشمزه

طرز تهیه زیتون پرورده رودبار + نکاتی ناب خوشمزه کردن زیتون پرورده

یکی از مخلفات و چاشنی های سر سفره زیتون پرورده می باشد بخصوص در شهرهای شمالی کشور بسیار مورد استفاده ...
copyright

مراحل طرز تهیه مربا اناناس تازه و خانگی بصورت تصویری

اناناس یک میوه استوایی با خواصی شگفت انگیز است که پیشتر در مقاله ای با عنوان " اناناس و خواص آن ...
1 2 3