پ

طرز تهیه ته چین بادمجان و مرغ

وقتی اسمی از ته چین به میان می آید همه ی ما توی ذهن مان به ته چین سنتی و یا ته چین مرغ فکر می کنیم ولی باید اینو بدونیم که ته چین می تونه  تنوع داشته باشه.یکی از متنوع ترین ته چین ها که بسیار خوشمزه هم می باشد ته چین بادمجان است.ما […]

وقتی اسمی از ته چین به میان می آید همه ی ما توی ذهن مان به ته چین سنتی و یا ته چین مرغ فکر می کنیم ولی باید اینو بدونیم که ته چین می تونه  تنوع داشته باشه.یکی از متنوع ترین ته چین ها که بسیار خوشمزه هم می باشد ته چین بادمجان است.ما در این مقاله بصورت گام به گام طرز تهیه این ته چین خوشمزه را برای شما توضیح می دهیم

مواد لازم در تهیه ته چین بادمجان:

  • بادمجان متوسط ۵ عدد
  • گوشت مرغ ۱ کیلو
  • رب گوجه ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
  • زرشک ۳ قاشق غذا خوری
  • برنج ۷ پیمانه
  •  زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • ماست چکیده ۷۰۰ گرم
  •  زعفران دم کرده  نصف فنجان
  • نمک ، زردجوبه ، فلفل سیاه به مقدار لازم

مدت زمان لازم برای پخت:

۳۰ تا ۴۰ دقیقه می باشد

 

مرحله اول در تهیه ته چین بادمجان:

  • ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و بعد حلقه حلقه کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود
  • بادمجان ها را بشویید و آب آنها را بگیرید و داخل روغن سرخ کنید و آن را کنار بگذارید
  • در ادامه به سراغ برنج می رویم و بعد از خیس کردن آن به مدت ۲ ساعت درون آب جوش می ریزیم و به روش ساده و همیشگی خود آن را آبکش کنید

بیشتر بدانید: ” فیلم طرز تهیه کشک بادمجان


مرحله دوم در تهیه ته چین بادمجان:

قیمه-بادمجان-به-سینه-مرغ

  • گوشت مرغ را تمیز کرده و بعد از شستن ابتدا آن را سرخ می کنیم و بعد ادویه ها را همراه با رب گوجه فرنگی به مرغ اضافه می کنیم و بعد با یک لیوان آب بگذارید تا گوشت مرغ شما کامل بپزد.
  • بعد از اینکه مرغ شما پخت بگذارید سرد شود مقداری از آب مرغ را برای روی ته چین میگذاریم
  • گوشت مرغ را ریش ریش می کنیم و آن را با ماست و زعفران و زرده ی تخم مرغ مخلوط می کنیم و با استفاده از یک قاشق همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم
  • این مواد با هم ترکیب شده را به برنج آبکش شده اضافه می کنیم و دوباره همه ی این مواد را با هم مخلوط می کنیم

مرحله سوم در تهیه ته چین بادمجان:

ته-چین-مرغ-و-بادمجان

  • همه ی مواد را که آماده کردیم به سراغ مرحله آخر می رویم
  • قابلمه ی نچسب را آماده می کنیم و بعد کف آن را روغن می ریزیم و از بادمجان های سرخ شده ی حلقه حلقه کف قابلمه می چینیم و بعد با کفگیر از مواد مخلوط شده یعنی برنج و گوشت  و زعفران و زرده تخم مرغ روی بادمجان های حلقه حلقه شده می ریزیم دوباره از بادمجان ها و بعد از مواد مخلوط شده دوباره می ریزیم این کار را ادامه می دهیم تا همه ی مواد را  به ترتیب روی هم بریزیم.
  • در پایان کار مقداری از آب مرغ را که قبلا کنار گذاشته بودیم بههمراه با یک قاشق چایخوری گلاب روی ته چین بادمجان می ریزیم
  • همه ی مواد را با کفیر فشار می دهیم تا مواد ته چین فشرده شود و درون قالب قابلمه جای بگیرید و موقع خارج کردن ته چین بادمجان بصورت قالبی و مرتب بیرون بیاورید

شعله گاز را روشن کنید روی حرارت ملایم تنظیم نمایید.

قابلمه حاوی ته چین بادمجان را روی آن بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه ته چین شما آماده شود

بعد از اینکه ته چین آماده شد آن را درون یک سینی کشیده و با زرشک و خلال پسته تزیین کنید و بعد آن را نوش جان کنید


بیشتر بدانید:” فواید و خواص بادمجان + خواص کلاهک بادمجان


طرز تهیه ته چین بادمجان در فر

  • شما هم می توانید بعد از اینکه مواد ته چین بادمجان آماده شد آن را درون قالب مورد نظر بریزید و بعد با فویل روی آن را بپوشانید و درون فر بگذارید تا به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰درجه به خوبی بپزد و ته چین شما آماده شود و هم می توانید به روش بالا آن را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گاز به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آماده شود..
  • شما می توانید باب سلیقه و ذائقه ی خود این ته چین را تهیه کنید و مواد دیگر هم در صورت علاقه به آن اضافه کنید یا از آن بعضی از مواد را کم کنید
  • بادمجان ها را با پوست  هم می توانید حلقه حلقه کنید و بعد سرخ کنید تا مزه ی آن فوق العاده شود…

 

ته چین بادمجان بدون گوشت:

در تهیه این نوع ته چین از تمام مراحل مقاله بالا استفاده می کنیم با این تفاوت که گوشت را حذف می کنیم و بقیه مواد را در تهیه ته چین بادمجان بکار می بریم

ته چین بادمجان و گوشت:

در تهیه این نوع ته چین بجای گوشت مرغ از گوشت گوسفندی استفاده می کنیم که بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد

ته چین بادمجان و قارچ:

این ته چین یک غذای کاملا گیاهی و مقوی می باشد….در تهیه این ته چین از قارچ هم استفاده می کنیم یعنی علاوه بر تمام مواد لازمی که در مقاله بالا از آن استفاده کرده ایم قارچ را هم به آن اضافه می کنیم و نحوه ی مصرف آن هم به این طریق می باشد که قارچ ها را حلقه حلقه می کنیم و بعد از اینکه آن را تفت دادیم به بقیه مواد تشکیل دهنده ی ته چین بادمجان اضافه می کنیم…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری