پ
آشنایی-با-خواص-تمبر-هندی

خواص تمر هندی در بارداری ، سنگ کلیه |مضرات تمر هندی

تمبر هندی یک غلاف میوه ای شیرین است. این گیاه در غذاهای هندی و آفریقایی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تمبر هندی یک طعم شیرین متمایل به ترش به غذاها می دهد. از عصاره این میوه در داروهای باستان برای درمان نیش مار ، مالاریا ، دیابت ، یبوست و چندین بیماری حاد و […]

تمبر هندی یک غلاف میوه ای شیرین است. این گیاه در غذاهای هندی و آفریقایی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تمبر هندی یک طعم شیرین متمایل به ترش به غذاها می دهد. از عصاره این میوه در داروهای باستان برای درمان نیش مار ، مالاریا ، دیابت ، یبوست و چندین بیماری حاد و مزمن استفاده شده است.

آشنایی-با-خواص-تمبر-هندی

ترکیبات غذایی تمبر هندی

اطلاعات تغذیه ای زیر برای ۱ فنجان (۱۲۰ گرم) خمیر خامه تمساح خام توسط USDA.1 تهیه شده است

  • کالری: ۲۸۷
  • چربی: ۰٫۷ گرم
  • سدیم: ۳۴ میلی گرم
  • کربوهیدرات ها: ۷۵ گرم
  • فیبر: ۶٫۱ گرم
  • شکر: ۴۶٫۶ گرم
  • پروتئین: ۳٫۴ گرم
  • پتاسیم: ۷۵۴mg
  • ویتامین C: 4.2mg

ترکیبات-تمبر-هندی

مواد معدنی موجود در عناصر غذایی مانند مس ، نیکل ، منگنز ، سلنیوم و آهن در بهبود دفاع بدن در برابر استرس اکسیداتیو نقش دارند. سلنیوم به همراه ویتامین E ، از چربی موجود در سلولهای کبدی در مقابل حمله رادیکال آزاد محافظت می کند

 

تمر هندی طبع سرد دارد یا گرم

طبیعت تمبر هندی در میان طبایع مختلف ، سرد و خشک است.در آب و هوای گرم باعث جلوگیری از شدت حرارت درون می‎‌شود. برای رفع تشنگی مفید بوده و تب را پایین می‌آورد.

 

خواص هسته تمر هندی

تمبر هندی یک داروی سنتی است که دارای لیست طولانی از موارد استفاده از جمله درمان گلودرد ، یبوست و آفتاب زدگی است.که درادامه با آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.

 

 

با التهاب مبارزه می کند

تمبر هندی حاوی پلی فنول ، آنتی اکسیدان است که به کنترل التهاب در بدن کمک می کند. آنتی اکسیدان ها می توانند در برابر بیماری های قلبی و برخی از انواع سرطان از بدن شما کنند

 

خواص تمبر هندی برای سنگ کلیه

استفاده از برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه برای کلیه ها و کبد بسیار مفید بوده و سبب پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد از رسوب آن می شود.

 

درد را تسکین می بخشد

در حالی که خوردن خمیر تمبر هندی به تنهایی تسکین درد نمی دهد ، شواهدی وجود دارد که عصاره های ساخته شده از بسیاری از قسمت های این گیاه ممکن است به درد کمک کند.

تقویت کننده نیروی جنسی

مصرف این میوه به مردان ضعیف و کم توان جنسی به منظور افزایش کیفیت و قدرت اسپرم توصیه می شود .در واقع مهم ترین خواص تمر هندی را به تقویت قوه باء نسبت داده اند و محققان طب سنتی اذعان داشته اند که مصرف روزانه یک قاشق غذا خوری تخم تمرهندی به همراه یک قاشق عسل در افزایش میل جنسی و درمان ناباروری مردانه موثر است.تمر هندی و زود انزالی رابطه معکوسی با هم داشته و مصرف آن بهترین راه درمان زود انزالی در مردان است

 

ممکن است آسیب کبدی را کاهش دهد

  • التهاب مزمن در بدن شما به طور غیرمستقیم بر کبد شما تأثیر می گذارد. در یک مطالعه ، به موش های مبتلا به آرتریت عصاره دانه گیاه تمبر هندی داده شد. نتایج نشان داد که استرس اکسیداتیو کبد کاهش می یابد.
  • پروکانیدین های فعال در عصاره تمبر هندی با آسیب رادیکالهای آزاد کبد مقابله می کنند.تمبر-هندی-در-قلیه-ماهی

 

می تواند به لایه برداری و روشن شدن پوست شما کمک کند

خمیر میوه تمبر هندی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلفا-هیدروکسیل (AHA) باعث لطافت و نرم تر شدن پوست می شود. AHA های موجود در پالپ تمبر هندی شامل اسید تارتاریک (۸ / ۲۳٫۸٪) ، اسید لاکتیک (۲٪) ، اسید سیتریک و اسید مالیک است. این AHA ها به همراه پکتین و قند، وارونه پوست شما را مرطوب و مرطوب می کنند

گفته می شود که پالپ تمبر هندی دارای خاصیت شفافیت پوست است. مطالعه ای با ۱۱ داوطلب مرد به منظور بررسی تأثیر عصاره گیاه تمبر هندی بر روی پوست انجام شد. عصاره دانه تمبر هندی به مدت ۱۲ هفته دو بار در روز روی گونه های آنها اعمال و ماساژ داده شد.

در زمان استفاده از محصول مورد آزمایش ، میزان نسبی ملانین و سبوم کاهش یافته است. این را می توان به وجود پلی فنول های آنتی اکسیدانی در تمبر هندی نسبت داد. این ترکیبات رادیکالهای آزاد موجود در بدن شما را از بین می برد و بنابراین ، به طور غیر مستقیم میزان ملانین موجود در پوست شما را کاهش می هد.جوان-سازی-پوست-صورت-بصورت-خانگی

ممکن است به مدیریت وزن کمک کند

چاقی با قلب ، کبد ، کلیه و چندین اختلال متابولیک مرتبط است. محققان تأثیر گیاه تمبر هندی بر مدیریت وزن و چاقی در مطالعاتی بر روی موش را مورد مطالعه قرار داده اند. پالپ تمبر هندی برای کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش محتوای کلسترول خوب (HDL) در پلاسما یافت شد.

این اثر ضد چاقی زمانی مشاهده شد که موشهای دارای رژیم غذایی پرچرب ۵ ، ۲۵ یا ۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره پالپ تمبر هندی به مدت ده هفته به صورت خوراکی دریافت کردند. این مطالعه همچنین منجر به کاهش وزن بدن در این موش ها شد.

علاوه بر این ، این عصاره باعث کاهش فعالیت اسید چرب سنتاز (FAS) شد. FAS آنزیمی است که باعث ایجاد بافت چربی در بدن شما می شود. همچنین از اکسیداسیون لیپیدها توسط رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. مطالعه موش خواص آنتی اکسیدانی این عصاره را نیز نشان داد.

 

 

ممکن است درد و یبوست را تسکین دهد

تمبر هندی به طور سنتی به عنوان ملین مورد استفاده قرار گرفته است زیرا مقادیر زیادی اسیدهای مالیک و تارتاریک دارد. تمبر هندی همچنین حاوی بیتارتات پتاسیم است که به همراه سایر ترکیبات فعال ، یبوست را تسکین می دهد.

آشنایی با خواص تره فرنگی و مزایای سلامتی شگفت انگیز آن
>>>

یبوست و اسهال اغلب باعث درد شکم می شود. به نظر می رسد که پوست گیاه تمبر هندی و عصاره ریشه در درمان درد معده موثر است. در نیجریه ، گیاه تمبر هندی خیس خورده برای مقابله با یبوست  مصرف می شود.یبوست

 

ممکن است فشار خون را کنترل کرده و سلامت قلب را ارتقا بخشد

مشخص شده است که خمیر خشک میوه های تمبر هندی دارای خاصیت ضد فشار خون است. خمیر تمبر هندی نشان داده است که فشار خون دیاستولیک را با دوز ۱۵ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن کاهش می دهد.

مطالعات حیوانی اثر ضد آترواسکلروتیک این میوه را نشان داده است. بنابراین ، عصاره تمبر هندی پتانسیل بالایی برای کاهش خطر آترواسکلروز (گرفتگی شریان ها) در انسان نیز دارد.

عصاره میوه قادر به ضایعات آترواسکلروتیک در همستر بود. علاوه بر این ، مولکول های فعال تمبر هندی دارای اثرات ضد التهابی هستند. آنها می توانند شدت آترواسکلروز و چندین بیماری قلبی عروقی را کاهش دهند

 

 

ممکن است به مدیریت دیابت و قند خون کمک کند

تمبر هندی میزان قند خون را در موشهای صحرایی دیابتی کاهش داد. این میوه می تواند قند خون را حتی در موش های مبتلا به دیابت شدید خنثی کند.

 

فواید تمبر هندی برای التهاب لوزالمعده

یکی از مهمترین دلایل دیابت التهاب سلولهای لوزالمعده به ویژه سلولهایی که انسولین (سلولهای بتا) تولید می کنند. از آنجا که تاماریند می تواند تولید مواد شیمیایی ضد التهابی مانند TNF alpha را مهار کند ، می تواند لوزالمعده را از آسیب های ناشی از التهاب محافظت کند.

 

خواص تمبر هندی برای کمک به تولید انسولین در بدن

دانه های این میوه می تواند نوژنز (تولید سلول های جدید) سلول های بتا پانکراس را تقویت کند. این ممکن است توانایی تولید مقادیر مورد نیاز انسولین را در بیماران دیابتی بازگرداند.

 

 

می تواند به جلوگیری از بیماری های مالاریا و میکروبی کمک کند

تمبر هندی در طب سنتی به عنوان دارو ضد تب (داروی کنترل تب) مورد استفاده قرار گرفته است. قبایل آفریقایی در غنا برای درمان مالاریا از برگهای گیاه تاریند استفاده می کنند.

این میوه همچنین طیف گسترده ای از خواص ضد میکروبی دارد.قسمت های مختلفی از این گیاه برای درمان مالاریا استفاده شده است. تب های مشابه ناشی از عفونت های باکتریایی نیز با عصاره تمبر هندی قابل کنترل است. خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن در چنین مواردی می تواند نقش اساسی داشته باشد.

 

 

خواص سم زدایی تمبر هندی

  • تمبر هندی خواص ضد سم را ثابت کرده است. این ماده به عنوان درمانی در برابر نیش مار در هندوستان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
  • عصاره آن از بروز ورم ، خونریزی و لخته شدن سریع خون در قربانیان جلوگیری می کند.
  • علاوه بر این ، دانه های تمبر هندی می تواند چندین آنزیم را که در واکنش سم در بدن شما نقش دارند مهار کند.

 

 

نحوه استفاده و نگهداری تمبر هندی

  • روشهای مختلفی وجود دارد که می توانید در پخت و پز خود از تمبر هندی استفاده کنید.
  • یکی از ساده ترین راه های استخراج خمیر این میوه ، خیساندن آن است.
  • یک تکه کوچک از تمبر هندی را در آب گرم خیس کنید.
  • حدود ۱۰ دقیقه آن را در آب بگذارید تا نرم شود. قسمتی از آن را با انگشتان خود فشار داده و له کنید.
  • آب آن را صاف کرده و خمیر را رها کنید.

 

روش بعدی کمی بیشتر طول می کشد. شما نیاز به خیساندن ، یخچال زدن و استخراج پالپ تمبر هندی دارید.

  • تعداد انگشت شماری تمبر هندی را در یک ظرف شیشه ای قرار دهید.
  • به اندازه کافی آب آشامیدنی بریزید تا قطعات تمبر هندی را غوطه ور کنید.
  • درب آن را ببندید و ظرف را در یخچال قرار دهید.
  • آن را یک شبه بگذارید. تا صبح روز بعد تکه های تمبر هندی نرم شوند و آماده استفاده می شوند.

 

انواع تمبر هندی

  • دو شکل عمده از تمبر وجود دارد. متداول ترین شکل آن نوع طعم ترش است. شکل دیگر آن شیرین است که معمولاً در تایلند پرورش می یابد.
  • تمبر هندی را می توان تازه مصرف کرد ، چه به صورت رسیده و چه به صورت نارس. همچنین می تواند به محصولات مختلفی اضافه شود.

 

چه غذاهایی با تمر هندی درست میشه

غذاهای مختلفی با قلیه ماهی درست میشه که بیان همه اونها در این مطلب نمی گنجد.با این وجود در غذاهای زیر می توان از تمبر هندی استفاده نمود.

  • ماهی شوریده با تمبر هندی
  • تمبر هندی پلو
  • سالاد با تمبر هندی
  • میگو و قارچ با سس تمبر هندی
  • خوراک مرغ با تمرهندی
  • قلیه ماهی با تمبر هندی
  • ماهی زنجبیلی با سس سیر و تمبر هندی
  • ترشی بادمجان شکم پر با سس تمبر هندی
  • لواشک تمر هندی

بهترین مارک تمر هندی

دقت داشته باشید در هنگام خرید ، بهترین مارک تمر هندی که تمر هندی فاخر است را خریداری کنید

 

 

عوارض تمبر هندی

مضرات تمر هندی

سازمان بهداشت جهانی (WHO) میوه تمبر هندی را بی خطر و غیر سمی می داند.

مضرات تمبر هندی برای کلیه

با این حال ، کلیه های شما ممکن است تحت تأثیر اضافه بار مواد معدنی ناشی از مصرف بیش از حد تمبر هندی قرار بگیرند. بهتر است با یک متخصص تغذیه یا ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مشورت کنید تا در مورد حد بالایی مصرف تمبر هندی برای شما تصمیم بگیرد .

 

 

مضرات تمر هندی برای زنان باردار و شیر ده

اطلاعات کافی برای درک ایمنی در مصرف گیاهان دارویی برای زنان باردار و شیرده وجود ندارد.

همچنین ، اگر داروی ضد فشار خون یا ضد دیابت مصرف میکنید ، بهتر است فقط مقادیر کمی از این عصاره میوه مصرف کنید.

تمر هندی در بارداری 

تمر هندی در بارداری

خلاصه بحث

    • تمبر هندی ماده اصلی غذاهای هندی و چندین غذای بومی آسیایی است. طب سنتی این میوه و بخش های مختلف آن را درمانی برای شرایط زیادی می داند.
    • برگ ، میوه ، دانه ، پوست ، ساقه ، شاخه و گل آن (تقریباً در هر قسمت) از ارزش درمانی بالایی برخوردار است. آنتوسیانین ها ، پرونتوسیانیدین ها ، کاتچین ها ، تانن ها ، اسیدهای پلی فنولیک ، مواد معدنی ، ویتامین ها ، قندها و سایر مواد مغذی گیاهی گیاهان دارویی را جزء عناصر مورد استفاده قرار می دهند.
منبع
stylecraze
معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید