کد خبر:15606
پ

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشیجات یکی از انواع مخلفاتی است که در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارد و بیشتر خانم های ایرانی به صورت سنتی انواع ترشیجات را تهیه می کنند و آن را با غذاهای لذیذ و خوشمزه سر سفره خانواده میگذارند. ترشیجات مانند همه ی مواد غذایی دیگر دارای خواص مفید و مضر می باشد.سرکه […]

ترشیجات یکی از انواع مخلفاتی است که در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارد و بیشتر خانم های ایرانی به صورت سنتی انواع ترشیجات را تهیه می کنند و آن را با غذاهای لذیذ و خوشمزه سر سفره خانواده میگذارند.

ترشیجات مانند همه ی مواد غذایی دیگر دارای خواص مفید و مضر می باشد.سرکه که در تهیه ترشی مصرف می کنیم باعث کاهش قند خون می شود اگر شما ترشی را با غذای خود بخورید باعث می شود که کربوهیدرات کند تر جذب بدن شما شود

در تهیه ترشجات از انواع سبزیجات و مواد غذایی بدون حرارت استفاده می شودو این سبب می شود مواد استفاده شده در ترشیجات خاصیت خود را حفظ کنند.

همچنین ترشی خاصیت گندزادایی دارد باعث می شود مقدار کمی از چربی خون شما در بدن کاهش پیدا کند

 

مواد اولیه در تهیه ترشی بادمجان کبابی:

  • بادمجان ۱ کیلو
  • سیر نصف فنجان
  • سبزی (ترخون نعناع فلفلک) ۱ فنجان
  • نمک زردجوبه فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول در تهیه ترشی بادمجان کبابی:

  • ابتدا بادمجان ها را روی گاز با حرارت ملایم یا اگر در دسترس بود روی منقل کباب کنید طوری بادمجان ها را کباب کنید که نه زیاد بسوزند و نه زیاد خام باشد
  • بعد از اینکه بادمجان ها را با حرارت ملایم کباب کردید آنها را روی یک بشقاب بگذارید و اجازه دهید تا سرد شوند
  • بعد از اینکه بادمجان ها سرد شدند آنها را با یک چاقو پوست بگیرید.

مرحله دوم در تهیه ترشی بادمجان کبابی:

  • بادمجان ها را که پوست گرفتید با یک ابزار (گوشت کوب )آن را له کنید
  • در ادامه که بادمجانها را له کردید سیرها را هم پوست گرفته ، بشویید و له کنید سپس به بادمجان ها اضافه کنید
  • شیشه مخصوص ترشی بادمجان ها را آماده کنید

مرحله سوم در تهیه بادمجان کبابی:

  • سبزی ها را ریز کنید و همراه با نمک و فلفل و زردجوبه به بادمجان ها اضافه کنید آنها را با هم ترکیب کنید
  • همه ی این مواد را که با هم مخلوط کردید درون شیشه مخصوص بریزید سرکه را به آن اضافه کنید
  • درب آن را محکم ببندید و در جای سرد نگهداری کنید

 

نکاتی برای خوشمزه تر شدن ترشی بادمجان کبابی شمالی

  • برای تهیه این ترشی می توانید هم از سرکه سفید و هم از سرکه انگور یا همان سرکه قرمز استفاده کنید
  • سیرها را له کنید و به ترشی خود اضافه کنید تا طعم سیر و بادمجان کبابی در هم ترکیب شوند
  • این ترشی را بعد از یک هفته تا ده روز می توانید استفاده کنید
  • ترشی بادمجان کبابی یکی از عالی ترین و خوشمزه ترین ترشی های می باشد
  • این ترشی را با انواع خورشت ها با ماکارونی وآبگوشت می توانید میل کنید….
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری