×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

خواص آناناس در طب سنتی | مضرات اناناس

  اناناس یک میوه گرمسیری فوق العاده خوشمزه و سالم است.این میوه سرچشمه در آمریکای جنوبی دارد.این میوه محبوب مملو از مواد مغذی ، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید مانند آنزیم هایی است که می توانند با التهاب و بیماری مبارزه کنند.آناناس و ترکیبات آن با بسیاری از مزایای سلامتی ، از جمله […]

 

اناناس یک میوه گرمسیری فوق العاده خوشمزه و سالم است.این میوه سرچشمه در آمریکای جنوبی دارد.این میوه محبوب مملو از مواد مغذی ، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید مانند آنزیم هایی است که می توانند با التهاب و بیماری مبارزه کنند.آناناس و ترکیبات آن با بسیاری از مزایای سلامتی ، از جمله کمک به هضم ، تقویت ایمنی و تسریع بهبودی از عمل جراحی ، از جمله موارد دیگر مرتبط بوده است.در این مقاله از وب سایت معلومات به معرفی کامل این میوه ارزشمند و خواص آن در طب سنتی اسلامی و پزشکی مدرن اشاره می کنیم

آشنایی با خواص آناناس در طب سنتی

 

موارد استعمال و کاربرد اناناس در طب سنتی اسلامی

خواص آنانس در طب سنتی و اسلامی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد از جمله:

خواص-آناناس

خاصیت آناناس و طریقه مصرف

  • عصاره برگ های آنانس ضد کرم و انگل کش است.
  • میوه نرسیده آن برای سقط جنین موثر است و عصاره میوه آن دارای ویتامین c بوده و برای رفع عوارض کمبود ویتامین c مفید است.
  • در هند و چین از میوه رسیده آن به عنوان خون ساز و تصفیه کننده خون استفاده می شود.
  • دم کرده ریشه آن را اغلب مخلوط با میوه پایایا تهیه می کنند و برای معالجه سنگ کلیه بکار می رود.
  • در شبه جزیره مالی عصاره میوه نرسیده آناناس را مانند مسل قوی مصرف می کنند و برای سقط جنین نیز کاربرد دارد و اگر به مقدار کم استفاده شود ضد کرم است.
  • میوه آناناس و عصاره آن برای عملکرد دستگاه هاضمه مناسب است و برای ناراحتی های گلو دارویی شفا بخش است.
  • برگ های جوان گیاه آناناس تب بر است و از جوشانده برگهای ان برای معالجه بیماری های آمیزشی استفاده می شود.
  • در فیلیپین از مایع زردرنگی که از خیس کردن برگ های آن به دست می آید برای تسهیل وضع حمل استفاده می شود و برگ های له شده آن را مخلوط با نمک برای مالش کمر و تسکین درد به کار می برند.

 

 

ترکیبات میوه آنانس

  • وجود بروملین در گیاه اناناس مشخص شده است و بعلاوه در هر یک صد گرم گیاه در حدود.۰۰۸ میلی گرم ارسینک یافت می شود.
  • در عصاره میوه ماده بروکلین که یک آنزیم است و به هضم غذا کمک می کند وجود دارد.
  • در بررسی دیگری گزارش شده که در میوه رسیده آن قند ، اسیدهای آزاد آلی ، مقدار کمی وانیلین و آنزیم بروکلین وجود دارد.
  • در هر یک صد گرم قسمت قابل خوردن میوه رسیده خام اناناس بطور متوسط مواد زیر وجود دارد:
  • آب ۸۵ گرم – پروتئین ۴ درصد گرم – چربی ۲ درصد گرم – مواد قندی ۱۳ گرم – خامستر.۴ گرم -کلسیم ۱۷ میلی گرم – فسفر ۸ میلی گرم – آهن .۵ میلی گرم – سدیم ۱ میلی گرم – پتاسیم ۱۴۶ میلی گرم – ویتامن آ  ۷۰ واحد بین المللی – تیامین .۹ میلی گرم – رایبو فلاوین.۰۳ میلی گرم – نیاسین.۲ میلی گرم  و ویتامین سی ۱۷ میلی گرم

خواص-اناناس-دز-طب-سنتی

مشخصات گیاهی آناناس

  • آناناس گیاهی است پایا و علفی ، بومی جزایر آنتیل و آمریکای حاره ، برگ های آن که به طور گروهی از ناحیه یقه بوته گیاه بیرون می آید دراز ، باریک ، نوک تیز و سخت و اغلب در کناره برگها خار وجود دارد.
  • گلها بصورت خوشه ای فشرده  در ابعاد یک مخلوط میوه کاج و بزرگتر و تخم مرغی درشت است.
  • میوه های آن به تعداد خیلی زیاد در اطراف ساقه که قبلاً از گل پوشیده شده به طور فشرده و گوشتدار ظاهر شده و در بالای هر میوه ، به شکل کاکل یک دسه از برگها دیده می شود.
  • برخی از انواع آن برای تزیین کاشته می شود ولی هدف زراعت بزرگ آناناس میوه آن است.

آنانس در چه شرایط اقلیمی رشد و پرورش می یابد؟

  • آنانس گیاهی است گرمسیری ، در مناطق معتدل و سرد باید کاشته شود و حداقل ۲ سال طول می کشد که گیاه به میوه بنشیند.

 

تکثیر و ازدیاد درخت آنانس چگونه است؟

  • تکثیر آن از طریق کشت با جوش های گیاه و یا جوانه هایی که در کاکل گیاه بالای میوه می رویند انجام می گیرد.

خواص اناناس از حیث سلامتی

دارای آنتی اکسیدان های ضد بیماری است

  • آناناس نه تنها سرشار از مواد مغذی است ، بلکه به آنتی اکسیدان های سالم سرشار می شوند.
  • آنتی اکسیدان ها مولکولی هستند که به بدن شما در مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک می کند.
  • آناناس به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان های معروف به فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است.
خاصیت آنتی اکسیدانی
خاصیت آنتی اکسیدانی

آناناس حاوی آنزیم هایی است که می توانند هضم را کاهش دهند

  • آناناس حاوی گروهی از آنزیم های گوارشی است که به عنوان برملین معروف است .
  • آنها به عنوان پروتئازها عمل می کنند ، که مولکول های پروتئین را در بلوک های ساختمان خود مانند اسیدهای آمینه و پپتیدهای کوچک تجزیه می کنند.
  • پس از تجزیه مولکول های پروتئین ، آنها به راحتی در روده کوچک جذب می شوند. این امر به ویژه می تواند برای افراد مبتلا به نارسایی لوزالمعده مفید باشد ، شرایطی که پانکراس نمی تواند آنزیم های هضم کافی را ایجاد کند.

زماری-و-بهبود-هضم


 کاهش خطر سرطان کمک کند

  • مطالعات متعددی نشان داده اند که آناناس و ترکیبات آن ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. این امر به این دلیل است که آنها ممکن است استرس اکسیداتیو را به حداقل برسانند و التهاب را کاهش دهند.
  • یکی از این ترکیبات گروه آنزیم های گوارشی به نام برملین است. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که برملین ممکن است به مبارزه با سرطان نیز کمک کند.

خواص اناناس برای قلب

فیبر، پتاسیم و ویتامین C موجود در آناناس برای سلامت قلب مفید است. مطالعات نشان می‌دهند خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری سرخرگ تاجی یا بیماری شریان کرونری در افرادی که روزانه ۴۰۶۹ میلی‌گرم پتاسیم مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که کمتر از این میزان پتاسیم دریافت می‌کنند (۱۰۰۰ میلی‌گرم در روز) تا ۴۹ درصد کاهش می‌یابد.

افزایش پتاسیم در رژیم غذایی ارتباط مستقیمی با کاهش خطر ابتلا به سکته، تحلیل بافت‌های عضلانی، حفظ تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش شکل‌گیری سنگ‌های کلیوی دارد.

لیمو و سلامت قلب

فواید انانس برای قلب


 ایمنی را تقویت کرده و التهاب را سرکوب میکند

  • آناناس قرنها بخشی از طب سنتی بوده است.آنها حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنزیم هایی مانند برملین هستند که ممکن است به طور جمعی ایمنی را تقویت کرده و التهاب را سرکوب کنند.
  • علاوه بر این ، مطالعات نشان داده اند که برملین می تواند نشانگرهای التهاب را کاهش دهد.

کاهش-التهاب


ممکن است علائم آرتریت را تسکین دهد

  • از آنجا که آناناس حاوی برملین است ، که دارای خواص ضد التهابی است ، معمولاً تصور می شود که ممکن است برای افرادی که آرتروز التهابی دارند ، تسکین درد ایجاد کند.
  • در حقیقت ، تحقیقات از اوایل دهه ۱۹۶۰ نشان می دهد که بروملین برای تسکین علائم آرتریت روماتوئید ، نوعی آرتروز که شامل التهاب مفاصل است استفاده شده است.

[irp posts=”8709″ name=”آشنایی با خواص میوه به در طب سنتی اسلامی”]


اناناس سبب بهبودی بعد از عمل جراحی یا ورزش شدید میشود

  • خوردن آناناس ممکن است مدت زمان لازم برای بهبودی از جراحی یا ورزش را کاهش دهد.این تا حد زیادی به دلیل خاصیت ضد التهابی برملین است.
  • مطالعات متعددی نشان داده اند که بروملین ممکن است التهاب ، تورم ، کبودی و درد را که اغلب پس از عمل جراحی اتفاق می افتد ، کاهش دهد.
  • به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد کسانی که قبل از عمل دندانپزشکی بروملن مصرف کرده اند ، نسبت به افرادی که این کار را نکرده اند ، درد را به میزان قابل توجهی کاهش داده است.
  • ورزش شدید همچنین می تواند به بافت عضلانی آسیب برساند و التهاب اطراف آن ایجاد کند. ماهیچه های مبتلا نمی توانند به اندازه نیرو تولید کنند و تا سه روز دچار درد می شوند.
  • اعتقاد بر این است که پروتئین هایی مانند بروملین با کاهش التهاب در اطراف بافت عضله آسیب دیده ، بهبودی در آسیب های ناشی از ورزش شدید را تسریع می کنند.

 

بهبود-جای-زخم


خوشمزه و مطبوع برای اضافه کردن به رژیم غذایی

اسموتی-آناناس


خلاصه بحث خواص اناناس

  • آناناس خوشمزه ، کم کالری و پر از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است.
  • مواد مغذی و ترکیبات آنها با فواید چشمگیر سلامت از جمله بهبود هضم غذا ، کاهش خطر ابتلا به سرطان ، بهبود ایمنی ، تسکین علائم آرتریت و بهبود بهبودی بعد از عمل و ورزش شدید همراه بوده است.
  • آناناس همچنین فوق العاده متنوع است و به روش های گوناگونی قابل مصرف است.
  • برای تجربه فواید سلامتی آنها ، سعی کنید آناناس را در رژیم غذایی خود بگنجانید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری