×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

آموزش طرز تهیه مربا آلو قرمز بصورت تصویری و قدم به قدم

آلو یکی از میوه های تابستانی می باشد که مزه بسیار لذیذ و ترش و آبدار دارد.این میوه به رنگ قرمز غلیظ و متمایل به سیاه دارد.دانستن طرز تهیه مربا آلو سبب می شود امکان استفاده از این میوه پرخاصیت در فصول کمبود آلو فراهم گردد.با این وجود بیشتر خانواده ها مربا آلو خود را […]

آلو یکی از میوه های تابستانی می باشد که مزه بسیار لذیذ و ترش و آبدار دارد.این میوه به رنگ قرمز غلیظ و متمایل به سیاه دارد.دانستن طرز تهیه مربا آلو سبب می شود امکان استفاده از این میوه پرخاصیت در فصول کمبود آلو فراهم گردد.با این وجود بیشتر خانواده ها مربا آلو خود را از فروشگاهها تهیه می کنند که قطعاً نمی تواند خواص و خوشمزگی نسخه خانگی مربای آلو را داشته باشد.

خواص میوه آلو

  • این میوه خاصیت های بسیاری دارد که برای سلامتی بدن مفید می باشد در بسیاری از خانواده های ایرانی از این میوه در فصل تابستان لواشک های خوشمزه و ترشی تهیه می کنند و آن را با روش های خودشان خشک می کنند و از ان به عنوان تنقلات استفاده می کنند.
  • آلو برای تقویت بدن در موارد ضعف های عمومی بسیار مفید می باشد
  • خوردن آلو در هضم غذا به بدن کمک بسیار می کند
  • خوردن آلو برای یبوست مناسب می باشد اگر شما یا کودکان شما یبوست دارند میتوانید برای رفع این مشکل از آلو استفاده کنید.
  • آلو سرشار است از آنتی اکسیدن است
  • آلو بسیار مفید می باشد در تقویت قلب شما


بیشتر بدانید: ” خواص آلو در طب سنتی اسلامی و نحوه استفاده از آن


مواد لازم در تهیه مربای آلو:

  •  الو ۱/۵کیلو
  •  شکر ۱ کیلو
  •  آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  •  پکتین یک قاشق مربا خوری (ریختن و اضافه کردن پکتین داخل این مربا کاملا  اختیاری می باشد)
  •  آب یک لیوان

مرحله اول تهیه مربای الو قرمز

مربا آلوابتدا شما باید آلو های خود را تمییز در زیر آب خنک بشویید و چوب های انها را جدا کرده و الوهای مریض و خراب شده را جدا کنید و بعد داخل صافی بریزید و بگذارید تا خشک شوند.


مرحله دوم تهیه مربای الو خوشمزه

مربا آلو

  • پس از طی مرحله اول و شستشویی کامل آلوها ،  پوست آنها بوسیله دستان خود جدا کنید اگر این کار را با چاقو انجام دهید ممکن است بیشتر این میوه با پوست جدا شود بهتر است این کار را با دست انجام دهید.

 مرحله سوم تهیه مربای آلو بخارا

مربا آلو

  • در مرحله ی بعد آلو ها را با چاقو برش دهید به هر روشی که خود شما دوست دارید آلو های خود را برش دهید و درون یک ظرف بریزید

 


 مرحله چهارم تهیه مربای آلو زرد

مربا آلو

در مرحله ی بعد یک لیوان اب به آلو های خرد شده اضافه کنید و ان را روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا آلو های شما نیم پز شوند و کمی نرم شوند.

 


 مرحله پنجم تهیه مربای آلو

مربا آلو

بعد از اینکه آلو های شما کمی نرم شدنند شکر را به این میو ه ها اضافه کنید و دوباره بگذارید این آلو ها با شکر هم بپزد

 

 


 مرحله ششم نحوه درست کردن مربای آلو

مربا آلو

  • بعد از چند دقیقه که الو ها با شکر پخت پکتین را به این مربا اضافه می کنیم .
  • بعد از اینکه پکتین را هم اضافه کردیم میگذاریم تا چند دقیقه دیگر مربای ما بجوشد در این زمان آبلیمو را هم به مربای خود اضافه کنید
  • شما می توانید برای بهتر شدند مربای خود از پکتین استفاده کنید چرا که پکتین باعث نرمی و لطافت مربای شما می شود اگر در دسترس نداشتین و نتوانستین داخل مربای خود استفاده کنید مشکلی پیش نمی آیید و در صورت تمایل می توانید از پکتین در این مربا استفاده کنید.

 


مرحله هفتم چگونگی تهیه مربای آلو

مربا آلو

  • لحظه ای که خواستین گاز را خاموش کنید و مربای شما قوام آمد ان لحظه گلاب را به این مربا اضافه کنید و سریع گاز را خاموش کنید.
  • برای اینکه بدانید چه موقع مربای شما قوام امده چند قطره از مربا را داخل یک لیوان آب بریزید اگر مربا ته نشین شد مربای شما قوام آمده یا اگر دیر داخل آب حل شد قوام مربای شما کافی می باشد ولی اگر فورا داخل آب حل شد مربای شما فعلا باید روی گاز بماند تا آب آن بخار شود و به مرور قوام بیاید.
  • همان طور که در تصویر می بینید مربا ی شما در این حالت کم کم قوام میایید و غلیظ می شود.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری