×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

آشنایی با خواص آووکادو

آووکادو یک میوه نسبتاً منحصر به فرد است.در حالی که بیشتر میوه ها در درجه اول از کربوهیدرات ها تشکیل شده اند ، آووکادو دارای چربی های سالم است.این روزها ، آووکادو به یک غذای فوق العاده محبوب در بین افراد آگاه به سلامتی تبدیل شده است. این ماده معمولاً به عنوان یک غذای فوق […]

آووکادو یک میوه نسبتاً منحصر به فرد است.در حالی که بیشتر میوه ها در درجه اول از کربوهیدرات ها تشکیل شده اند ، آووکادو دارای چربی های سالم است.این روزها ، آووکادو به یک غذای فوق العاده محبوب در بین افراد آگاه به سلامتی تبدیل شده است. این ماده معمولاً به عنوان یک غذای فوق العاده غذایی نامیده می شود که با توجه به خصوصیات سلامتی آن تعجب آور نیست

 

 

موارد استعمال آووکادو

  • درد پشت
  • اسهال خونی
  • تقویت عمومی

آشنایی-با-خواص-آووکادو

خواص درمانی آووکادو و طریقه مصرف آن

  • آووکادو مقوی معده است
  • در فیلیپین از جوشانده  برگهای آووکادو برای رفع دردهای پشت و بندآوردن اسهال خونی استفاده می کنند.
  • از تخم آن نیز به عنوان دارو استفاده می شود.
  • در صنعت ، از روغن آووکادو برای خوش بو کردن کرم های مالیدنی استفاده می شود.
  • میوه آن شامل انواع ویتامین های چرب و مطبوع است و بصورت سس در سالاد ، بسیار مقوی ، لذیذ و مفید است.

 

ترکیبات آوواکادو

  • گوشت میوه آن چرب است و از دانه آن نیز روغن ثابتی استخراج می شود که شامل حدود هفت درصد اسیدهای اشباع شده نظیر پالمیتیک اسید ، استئار اسید ، آراشید اسید ، میریستیک اسید و حدود ۸۰ درصد اسیدهای اشباع نشده نظیر اولئیک اسید ، لینولئیک اسید و … است.
  • این روغن در مقابل هوا خیلی زود تند می شود.

در هر صد گرم قسمت قابل خوردن و خوراکی میوه آوواکادو خام مواد زیر موجود است.

  • ویتامین K
  • فولات
  • ویتامین C
  • پتاسیم:
  • ویتامین B5
  • ویتامین B6
  • ویتامین E
  • این ماده همچنین حاوی مقادیر کمی منیزیم ، منگنز ، مس ، آهن ، روی ، فسفر و ویتامین های A ، B1 (تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین) و B3 (نیاسین) است.

مشخصات گیاه آووکادو

  • آووکادو درختچه ای است کوچک که از نظر مصرف ، در خوراک و بعنوان دارو مورد نظر است.میوه اش به شکل میوه بِه و در ابعاد گلابی است.
  • رنگ پوسته خارجی ان قهوه ای مایل به بنفش ولی رنگ داخل آن سبز رنگ است و گوشت مغز آن سبز مایل به سفید است.در مرکز میوه یک دانه مدور با دو لپه قرار دارد.
  • این گیاه در برزیل و قسمت گرم آمریکای جنوبی و غرب هندوستان و در برخی مناطق دیگر دنیا کاشته و پرورش می یابد.

 

 

خواص آوکادو

آووکادو فوق العاده مغذی است

  • این میوه به دلیل دارا بودن مواد مغذی بسیار ارزشمند و به دلیل داشتن طعم خوب و بافت غنی به غذاهای مختلفی اضافه می شود.

برخی از پرمصرف ترین مواد مغذی ، در یک وعده ۱۰۰ گرمی عبارتند از:

  • ویتامین K: 26٪ از ارزش روزانه (DV)
  • فولات: ۲۰٪ DV
  • ویتامین C: 17٪ از DV
  • پتاسیم: ۱۴٪ DV
  • ویتامین B5: 14٪ DV
  • ویتامین B6: 13٪ از DV
  • ویتامین E: 10٪ DV
  • همچنین حاوی مقادیر کمی منیزیم ، منگنز ، مس ، آهن ، روی ، فسفر و ویتامین های A ، B1 (تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین) و B3 (نیاسین) است.
    این با ۱۶۰ کالری ، ۲ گرم پروتئین و ۱۵ گرم چربی های سالم همراه است. اگرچه حاوی ۹ گرم کربوهیدرات است ، ۷ عدد از آنها فیبر هستند ، بنابراین تنها ۲ کربن “خالص” وجود دارد که این ماده غذایی گیاهی کم کربوهیدرات است.
  • آووکادو فاقد کلسترول یا سدیم است و از نظر چربی اشباع کم است. به همین دلیل است که توسط برخی از متخصصان که معتقدند این مواد مضر هستند ، مورد حمایت قرار گرفته است که البته موضوع مورد بحث است.

خواص-آووکادو


آووکادو حاوی پتاسیم بیشتری از موز هستند

  • پتاسیم ماده مغذی است که بیشتر افراد به اندازه کافی از آن استفاده نمی کنند.
  • این ماده مغذی به حفظ شیب الکتریکی در سلولهای بدن کمک می کند و عملکردهای مهم مختلفی را ارائه می دهد..
  • مطالعات متعددی نشان می دهد که مصرف زیاد پتاسیم با کاهش فشار خون مرتبط است ، که یکی از مهمترین عوامل خطر در حمله قلبی ، سکته مغزی و نارسایی کلیه است.

آووکادو با اسیدهای چرب اشباع نشده برای قلب مفید است

  • آووکادو یک ماده غذایی پرچرب است.
  • در حقیقت ، ۷۷ درصد کالری موجود در آن از چربی است ، و آن را به عنوان یکی از چربترین غذاهای گیاهی در دسترس است.
  • اما آنها فقط حاوی چربی نیستند. بیشتر چربی های موجود در آووکادو اسید اولئیک است(یک اسید چرب اشباع نشده و همچنین مهمترین ماده روغن زیتون است )و به نظر می رسد که برخی از مزایای سلامتی آن است.
  • چربی های موجود در آووکادو نسبت به اکسیداسیون ناشی از گرما نیز مقاوم هستند و روغن آووکادو را به یک انتخاب سالم و سالم برای پخت و پز تبدیل می کنند.

قلب چیست


آووکادو منبع سرشار فیبر

  • فیبر ماده مغذی دیگری است که آووکادو نسبتاً سرشار از آن است.
  • این ماده گیاهی غیر قابل هضم است که می تواند به کاهش وزن کمک کند ، باعث کاهش قند خون شود .
  • یک وعده ۱۰۰ گرمی آووکادو حاوی ۷ گرم فیبر است.حدود ۲۵٪ فیبر موجود در آووکادو محلول است ، در حالی که ۷۵٪ آن غیر محلول است.
فیبر مانع از قند خون
فیبر مانع از دیابت

آووکادو می تواند سطح کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش دهد

  • بیماری قلبی شایعترین علت مرگ در جهان است. بیشتر بیماری های قلبی شامل کلسترول ، تری گلیسیرید ، نشانگرهای التهابی ، فشار خون و موارد دیگر می باشد.
  • مطالعات نشان داد که آووکادو می تواند میزان کلسترول کل را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.
  • تری گلیسیرید خون را تا ۲۰٪ کاهش دهید.
  • کلسترول LDL را تا ۲۲٪ کاهش دهید.
  • کلسترول HDL (“خوب”) را تا ۱۱٪ افزایش دهید.
  • یکی از مطالعات نشان داد که از جمله آووکادو در رژیم غذایی کم چرب و گیاهی ، میزان کلسترول به طور قابل توجهی بهبود یافته است
تاثیر تریگلیسیرید بر رگ های قلب
تاثیر تریگلیسیرید بر رگ های قلب

افرادی که آووکادو می خورند ، سلامتی بیشتری دارند

  • در یک مطالعه ، به عادتهای غذایی و سلامتی افرادی که آووکادو می خورند ، توجه شده است.
  • به نظر می رسد مصرف کنندگان آووکادو بسیار سالم تر از افرادی هستند که این میوه را نمی خورند.
  • افرادی که به طور منظم آووکادو می خورند نیز وزن کمتری داشتند ، آنها همچنین سطح بالاتری از کلسترول HDL “خوب” داشتند.

 


[irp posts=”8855″ name=”اناناس و خواص آن در طب سنتی و پزشکی مدرن”]


در آووکادو آنتی اکسیدان های قدرتمندی وجود دارد که می تواند از چشمان شما محافظت کند

  • نه تنها آووکادوها باعث افزایش جذب آنتی اکسیدان از سایر غذاها می شوند بلکه در خود آن نیز آنتی اکسیدان ها نیز زیاد هستند.
  • این شامل کاروتنوئیدها لوتئین و زاکزانتین است که برای سلامت چشم فوق العاده مهم هستند.
  • مطالعات نشان می دهد که آنها با خطر کاهش مضر در آب مروارید و دژنراسیون ماکولا ارتباط دارند که در بزرگسالان مسن رایج است.
  • بنابراین ، خوردن آووکادو باید در درازمدت به نفع سلامتی چشم شما باشد.

ورزش-دادن-چشم


آووکادو به جلوگیری از سرطان کمک میکند

  • شواهد محدودی وجود دارد که نشان می دهد آووکادو در درمان و پیشگیری از سرطان مفید است.
  • مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که ممکن است به کاهش عوارض شیمی درمانی در لنفوسیتهای انسانی کمک کند
  • همچنین نشان داده شده است که عصاره آووکادو رشد سلولهای سرطانی پروستات را در آزمایشگاه مهار می کند.
  • به خاطر داشته باشید که این مطالعات در سلولهای جدا شده انجام شده و لزوماً اثبات نمی کند چه اتفاقی در افراد می افتد .
  • تحقیقات مبتنی بر انسان در دسترس نیست.


عصاره آووکادو ممکن است به تسکین علائم آرتریت کمک کند

  • آرتروز یک مشکل شایع در کشورهای غربی است. انواع مختلفی از این بیماری وجود دارد که غالباً مشکلات مزمن هستند که مردم تا آخر عمر دارند.
  • مطالعات متعدد حاکی از آن است که عصاره های روغن آووکادو و سویا می توانند باعث کاهش آرتروز شوند.
  • این که آیا آووکادو خود این اثر را دارد ، هنوز مشخص نیست.

خوردن آووکادو ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کند

  • شواهدی وجود دارد که نشان می دهد آووکادو یک ماده غذایی مناسب برای کاهش وزن است.
  •  وجود آووکادو در رژیم غذایی سبب کی شود کالری کمتری بخورید و راحت تر بتوانید به عادات غذایی سالم تری دست یابید

 


خواص آووکادو و درمان ریزش مو

آووکادو تغذیه کننده است و می تواند موهای شما را محافظت و تقویت کند. برای تهیه ماسک آووکادو برای موهای خود ، تمام آنچه شما نیاز دارید نیمی از آووکادو ، ۱ زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) عسل است.

  • آووکادو را رنده کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • ماسک را روی موهای تمیز و مرطوب خود ماساژ داده و حدود ۳۰ دقیقه آن را بگذارید.
  • بعد از اتمام زمان ، ماسک را کاملاً از موهای خود بشویید.
  • برای بهترین نتیجه ، این درمان را هر ۲ هفته تکرار کنید.

ماسک-آواکادو-برای-تقویت-موی-سر


آووکادو خوشمزه و آسان برای گنجاندن در رژیم غذایی شماست

  • آووکادو نه تنها سالم است ، بلکه فوق العاده خوشمزه نیز هست و با انواع بسیاری از مواد غذایی همپوشانی دارد.
  • می توانید آنها را به سالاد و دستور العمل های مختلف اضافه کنید یا به راحتی آنها را با یک قاشق چنگ بزنید و به صورت ساده میل کنید.
  • آنها دارای بافت خامه ای ، غنی ، چرب هستند و به خوبی با سایر مواد مخلوط می شوند.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری